x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Agenda

Monolèg de Charly Taylor

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Monolèg de Charly Taylor

Monolèg de Charly Taylor

Monolèg de Charly Taylor

Actualitzada 17/03/2023 a les 07:17
LA PROPOSTA DEL DIA

Monolèg de Charly Taylor

Sempre és agradable veure una actuació a l’escenari. Però un primer pla crea records especials. A iCBM Ordino us hem organitzat una nit íntima de monòleg amb Charly Taylor. Hora: 19 h. iCBM Club. Ordino.


MÚSICA


Patxi Leiva a IQOS

Patxi Leiva és un artista autèntic que aprofundeix en les històries i potencia les teves emocions. El seu xou en directe no et deixarà indiferent.
Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.


VISITES


Visita guiada a Escaldes – Caldea i la importància de l’aigua termal

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea. Farem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut en la història de la parròquia. Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada nocturna A andorra la Vella. Festival de llum i color
Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda on la il·luminació juga un paper preponderant. Els ensenyem a jugar i gaudir de la llum i recrear les emocions de la integració de l’entorn en l’espai que explorem junts. Hora: 19 h.
Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Finals de la Copa del món Audi FIS d’esquí alpí 2023

L’elit mundial de l’esquí alpí es dona cita novament a les pistes de Grandvalira per a les finals de la Copa del Món Audi FIS 2023. Grandvalira. Canillo.

EXPOSICIONS

‘5 dones, 5 destins’
Exposició de dibuix i fotografia amb Rosa Mujal i Jean-Luc Herbert. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 10 d’abril.

‘Una mirada sostenible’
Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta.
MW Museu de l’Electricitat. Encamp.
Fins al 23 d’abril.

‘Pedalant com ahir’
Mostra monogràfica per desgranar la curiosa història particular que s’amaga darrere una de les peces que integra la col·lecció del museu, una història de ciclisme èpic, plena de romanticisme, que no us podeu perdre.
Bici Lab Andorra · Museu de la bicicleta d'Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’1 d’abril.

‘L’art de la talla de fusta i els seus artesans’
Recorregut a través dels seus artífexs, lauredians en aquesta ocasió, però que representen tota la comunitat pirinenca, d’aquest art considerat menor de la talla i musicadura de la fusta. Horari: De dimarts a divendres, de 16 h a 20 h, i dissabtes, de 10 h a 13 h, i de 16 h a 20 h. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.
Fins al 15 d’abril.

‘Aproximacions a la realitat’
Exposició d’Arnau Sánchez. Centre cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 24 de març.

‘Personae. Nel mezzo del cammin di nostra vita’
Exposició que recull trenta anys de carrera de l'artista Sam Bosque en un moment en què la seva obra es troba en un punt d'inflexió. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 13 de maig.

‘Khrôma. L’univers emocional del color’
Exposició que pretén aprofundir en la importància particular de cada color i com aquesta apreciació pot variar d’una persona a l’altra. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.
Fins al 7 de gener del 2024.

‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia’
Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia, camp en què van destacar de manera prominent a escala espanyola i internacional durant la primera meitat del segle XX. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

‘La dona i la bicicleta’
Explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar, primer, per l’emancipació femenina i, actualment, per la igualtat entre dones i homes.
Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

‘Huella en Andorra’
Exposició de Jorge Colomina. Pintor espa-nyol autodidacte instal·lat a Nimes (França) i de reconeixement internacional, Colomina s’inspira en artistes de renom universal com ara Picasso, Miró, Cézanne i Matisse, entre altres. Horari: 10 h-13 h i 16 h-19 h de dilluns a divendres i 10 h-13 h dissabtes. Diumenges, tancat. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.
Fins al 27 d’abril.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts