x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
cultura

'El viatje més extrem'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
'El viatje més extrem'

'El viatje més extrem'

'El viatje més extrem'

Actualitzada 08/02/2023 a les 06:28
LA PROPOSTA DEL DIA

CINEMA


‘El viatje més extrem’
Conferència sobre els viatges espacials i, en especial, sobre un hipotètic viatge amb l’objectiu de colonitzar Mart. L’espai és l’hàbitat més inhòspit que coneixem. Hi fa fred, no hi ha aire per respirar i la radiació del sol provoca cremades. S’hi pot anar, però? De moment, s’han enviat homes a la Lluna, però diverses agències espacials ja planegen enviar-ne a Mart. Hora: 21. Teatre de les Fontetes. La Massana.


LLETRES


‘Amor a l’art’

Una història d’emancipació femenina i de rei­vindicació de la dona creadora en el món de l’art a partir de les trajectòries de dues dones de diferents contextos històrics. Hora: 19.30 h. Biblioteca comunal. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Traces’
Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani” com ara Atenes, Roma, Tarragona o Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella.

Fins al 8 de febrer.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’
Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge així com algunes de les pàgines del còmic. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 28 de febrer.

‘La dona i la bicicleta’
La mostra temporal amb què s’estrena el museu, La dona i la bicicleta, explica com aquest invent va ser un símbol i també un camp de batalla per lluitar primer per a l’emancipació femenina i, actualment, cap a la igualtat entre dones i homes. Bici Lab Andorra. Museu de la bicicleta. Andorra la Vella. Fins al 30 de setembre.

‘Fernand Léger’
El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX. Horari: de dilluns a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15 a 19 h. Centre d’Art. Escaldes-Engordany. Fins al 18 de febrer.

‘Històries per viure’
Onze fotografies que componen la mostra i que recullen el retrat d’històries de pacients d’Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat dels donants. Mostra de la fotògrafa Chiqui Novis. Edifici Sociocultural l’Estudi. Ordino. Fins al 26 de febrer.

‘N’hi ha per llogar-hi cadires’
Cadires petites, grans, de colors, de fusta, entapissades o de reixeta! N’hi ha de tota mena. Atansa’t a la Llacuna i veuràs la col·lecció de cadires restaurades al taller de restauració de l’Escola d’Art. Centrel cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 26 de febrer.

‘Històries enllaçades’
El curs jove de l’Escola d’Art presenta Històries enllaçades, una exposició en què ens mostren els seus llibres il·lustrats amb grans dots d’originalitat. Centrel cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 2 de març.

‘Una mirada sostenible'
Si els ulls són el mirall de l’ànima, les fotografies ho són de les nostres emocions. Guanyadors del concurs fotogràfic Una mirada sostenible, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 23 d’abril.
  • #1 Canòlic
    (08/02/23 09:44)

    Quin mal als ulls veure "viatge" escrit amb j !!!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts