Agenda

Xerrada 'D'Arthur a Fernand. Un Rimbaud Léger', a càrrec de Dúnia Ambatlle

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Xerrada 'D'Arthur a Fernand. Un Rimbaud Léger', a càrrec de Dúnia Ambatlle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIA

Xerrada ‘D’Arthur a Fernand. Un Rimbaud Léger’, a càrrec de Dúnia Ambatlle

Xerrada a càrrec de la professora de literatura Dúnia Ambatlle sobta el títoll D’Arthur a Fernand. Un Rimbaud Léger. Una altra manera d’entendre Les Illuminations. Escriure amb pinzell, dibuixar els mots... en el marc de l’exposició Fernand Léger. Un univers lluminós i transparent. Entrada gratuïta.

Hora: 19 h. Centre d’Art.

Escaldes-Engordany.

VISITA

Visita guiada A andorra la Vella

Compartirem curiositats i històries que han succeït en els llocs que visitarem, el significat dels quals la majoria de la gent ignora malgrat haver-hi passat per davant moltíssimes vegades.

Hora: 10.30 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

Visita guiada nocturna a Andorra la Vella. Festival de llum i color

Explorem el centre històric, part de les seves escultures, monuments i l’arquitectura d’avantguarda on la il·luminació juga un paper preponderant. Hora: 19 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Vasarely. De l’art òptic al Folklore planetari’

La mostra està formada per 65 obres procedents de la Fundació Vasarely d’Ais de Provença i de diverses col·leccions privades d’Andorra i França. Sala d’Exposicions de Govern. Andorra la Vella. Fins al 29 de gener.

‘Roser Casanovas: l'aigua de la vida'

Les pintures de la Roser Casanovas són un elogi a l’element de l’aigua com a font de vida tant per a l’existència de la natura com per a l’ésser humà. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 27 de gener.

‘Renaixement del cor’

Exposició de pintura de Federico Renalías.

Edifici sociocultural l’Estudi. Ordino.

Fins al 28 de gener del 2023.

‘Fernand Léger’

El pintor Fernand Léger creà un nou llenguatge particular i vitalista que expressa la modernitat de la primera meitat del segle XX. Centre d’Art. Escaldes. Fins al 18 de febrer.

Pilar Jaraute

En aquesta mostra podrem veure sobretot paisatges, molts dels quals es poden reconèixer, i com a obra estrella presenta un tríptic fet en una finestra antiga en obrir els porticons de la qual podem admirar un paisatge de muntanya. Biblioteca comunal. La Massana. Fins al 4 de febrer.

‘40 tacos 40 motos (Johnny Roqueta 1982-2022)’

Exposició que rememora els 40 anys del personatge Johnny Roqueta, del dibuixant Rafael Vaquer, amb il·lustracions de les diferents motos del personatge així com algunes de les pàgines del còmic.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 28 de febrer.

‘Traces’

Segons Joan Ganyet, les fotografies de Traces són “la memòria i la pell dels murs de diverses ciutats històriques del mar Mediterrani” com ara Atenes, Roma, Tarragona o Venècia, obtingudes entre els anys 2009 i 2019. Ambaixada d’Espanya. Andorra la Vella.

‘La dona i la bicicleta’. Exposició temporal del museu Bici Lab Andorra

Tretze relats de dones ciclistes de tots els temps il·lustren petits grans moments de la relació de la dona amb les dues rodes des de final del segle XIX fins als nostres dies.

Bici Lab Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 30 de setembre.

tracking