x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Una sèrie de rècord

‘Wednesday’, la ficció de Netflix basada en el personatge de la Família Addams, es converteix en la producció en anglès més vista en una setmana a la plataforma.
Jenna Ortega encapçala el repartiment de 'Wednesday'.

Jenna Ortega encapçala el repartiment de 'Wednesday'.

Jenna Ortega encapçala el repartiment de 'Wednesday'.

Actualitzada 04/12/2022 a les 06:46
La sèrie Wednesday s’ha convertit en la producció en anglès més vista en una sola setmana de la història de Netflix, acumulant 341,2 milions d’hores de visualització. D’aquesta manera, la nova ficció ha superat la quarta temporada d’Stranger Things, que comptava amb 335 milions d’hores.

Segons les dades internes de la plataforma d’streaming, aquesta sèrie de misteri sobrenatural basada en la macabra filla de la Família Addams, i protagonitzada per Jenna Ortega, s’ha erigit en el seu títol televisiu en anglès més reproduït si només es tenen en compte els registres per setmana. Per part seva, Squid Game té el rècord històric de Netflix, amb 571,76 milions d’hores vistes en la setmana del 27 de setembre al 3 d’octubre del 2021. Així mateix, el fenomen coreà també va estar dues setmanes més per sobre de 400 milions d’hores.

Sota la direcció de Tim Burton, Wednesday ha millorat la marca d’altres sèries limitades d’èxit del 2022, com Dahmer, de Ryan Murphy, que en el seu millor moment va aconseguir 300 milions d’hores de visualització setmanals. La sèrie, que té una durada total de 6,8 hores repartides en 8 capítols, va ser vista per més de 50 milions de llars en la seva primera setmana i va aconseguir el número 1 en 83 països. El rècord de Wednesday arriba en la setmana d’estrena, mentre que Stranger Things 4 i Dahmer ho van fer en la seva segona setmana i ja establertes en la classificació i recomanacions de Netflix.

Plantejada com a sèrie limitada, els bons registres d’audiència han propiciat que els creadors de la ficció, Alfred Gough i Miles Millar, ja hagin considerat llançar-ne el segon lliurament, segons el mitjà especialitzat The Wrap. A més d’Ortega, Wednesday és protagonitzada per Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday i Naomi J. Ogawa, entre altres.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts