Televisió

Alta tensió a Tenerife

La 1 emet avui íntegrament (22.15 h) la minisèrie ‘Fuego cruzado’, un ‘thriller’ coproduït per la BBC i TVE. La cadena vol aprofitar la tirada del Mundial de futbol.

Keeley Hawes i Hugo Silva en un fotograma de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En plena emissió del Mundial de futbol, Televisió Espanyola continua traient del calaix les ficcions pendents. En aquest sentit, La 1 ha apostat per emetre íntegrament aquesta nit (22.15 h) la minisèrie Fuego Cruzado (Crossfire), coproducció de la BBC i TVE. Aquest thriller centrat en un atac terrorista en un luxós complex hoteler es podrà veure després del partit entre Polònia i l’Argentina, que arrencarà a les vuit del vespre.

Formada per tres episodis i amb un repartiment liderat per la britànica Keeley Hawes, la sèrie s’emetrà completament aquesta nit, aprofitant l’efecte crida de la cita internacional del futbol. Una cita que la setmana passada fins i tot va propiciar que El cazador toqués sostre en les dades d’audiència fins a la data.

A més de Hawes, la ficció compta amb un repartiment internacional en què destaquen Hugo Silva, Alba Brunet, Guillermo Campra, Josette Simon, Anneika Rose, Lee Ingleby i Daniel Ryan, entre d’altres.

La sèrie aborda la història de Jo (Hawes), que durant les seves vacances a Tenerife amb dues famílies britàniques i la seva pròpia és sorpresa pel so d’uns trets que arriben des de la piscina on es troben els seus fills, el seu marit i els seus amics. Amenaçats per homes armats, turistes i empleats de l’hotel queden atrapats, mentre Jo mira de salvar els éssers estimats.

'YOU' AVANÇA L'ESTRENA AL 9 DE FEBRER

Tot i que en un principi Netflix va anunciar l’estrena de la primera part de la quarta temporada de You per al 10 de febrer del 2023, la plataforma ha decidit avançar-la un dia. Així, finalment, la continuació de la sèrie basada en la novel·la homònima de Caroline Kepnes ja estarà disponible el dia 9. El segon grup d’episodis arribarà el 9 de març, un mes després de l’estrena. Penn Badgley torna a ficar-se a la pell de Joe Goldberg per iniciar de nou el viatge per trobar l’amor, costi el que costi. Malgrat que tot apuntava al fet que aquesta temporada es desenvoluparia a París, ja que vam veure el protagonista a la capital francesa al final de la tercera, els nous episodis succeiran a Londres. La nova identitat de Goldberg serà Jonathan Moore, un professor d’universitat amb un aspecte més refinat i britànic. Mentre la seva relació amb Marienne es va deteriorant, el protagonista s’encapritxarà de Kate, una galerista.

You

tracking