x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 22/09/2022 a les 06:33
Àries
La comunicació ocupa un lloc important a la teva vida avui. La teva manera de ser pràctica i directa i amb els peus a terra pot ser molt impressionant. Se't coneix per tenir èxit on altres han fallat. Això no passa desapercebut per als de dalt a l'escala jeràrquica. I ells saben que no se t'enganya fàcilment. Espereu un progrés personal i professional constant i un gran impuls en la vostra confiança personal!
 
Taure
Potser els secrets t'envolten. Diversos col·legues podrien sortir a buscar noves oportunitats, i podries preguntar-te si hi ha una raó per això que se t'escapi. Fins i tot podria fer que reevaluïs si has o no quedar-te on ets. No obstant, no et preocupis perquè altres se'n vagin. Si hi ha coses de la feina que et molesten, considera les teves opcions.
 
Bessons
Una trucada telefònica o un correu electrònic dun amic podria obrir noves possibilitats professionals per a tu, potser en la indústria de les comunicacions. Històries de gent que han aconseguit èxits molt importants en aquest camp podrien estar circulant àmpliament, però has de considerar amb cura tots els aspectes de qualsevol nova opció abans de llançar-te. No vols tenir res a lamentar sobre la teva decisió més endavant. Pensa en això.
 
Cranc
La comunicació amb els amics, germans i veïns ha de ser oberta, agradable i donar suport avui. Una reunió podria obrir la porta a noves amistats, discussions interessants i altres activitats de grup que en pots gaudir. Lúnic inconvenient podria implicar una sobrecàrrega mental. Pots aprendre tant avui que no puguis fer un seguiment de tot. Pren notes perquè pugui mantenir un registre de tot allò que en particular t'impressiona.
 
Lleó
Un fort desig de trobar-te amb una parella romàntica podria aparèixer avui. No obstant això, podria passar que no siguis capaç de comunicar-te amb aquesta persona. Podria estar ocupada i no respondre als teus missatges telefònics o correus electrònics. No obstant, no et frustres gaire. Si persisteix, és molt probable que puguin contactar. Si no es poden veure avui, facin plans per demà. Val més tard que mai!.
 
Verge
La teva perspectiva tendeix a ser optimista, entusiasta i pràctica! Tens idees creatives i factibles. És molt probable que et condueixin a l'èxit, encara que podria prendre't molt de temps i esforç el que això passi. És probable que la comunicació amb els col·legues sigui oberta, honesta i molt dinàmica a mesura que els projectes adquireixen vida pròpia. Treballa dur, fes que passin, i gaudeix del viatge!
 
Balança
La comunicació entre tu i un soci de negocis o parella romàntica ha de tornar a començar avui. Han arribat a conèixer-se millor i se senten més còmodes que abans sent honestos i oberts. Tot sembla indicar que les associacions que comencin, es renovin o confirmin avui, tendiran a ser reeixides i rendibles. Tingues això en compte en els propers mesos quan t'enfrontis a moments difícils!
 
Escorpí
Has estat fent malabars amb la teva carrera, el romanç i els interessos creatius durant els mesos passats. Potser això continuarà. No obstant, podries trobar-te construint una nova carrera que impliqui l'escriptura o la parla, potser a més de la teva carrera actual. També potser desenvolupes un enorme interès en la millora de la teva salut. Pots fer un esforç poderós per canviar la teva dieta i hàbits d'exercici. Bona sort amb tot
Sagitari
La ingenuïtat sorgeix quan feu l'esforç d'escriure una mica, potser manuals tècnics o altres projectes d'orientació professional. Això podria representar una nova etapa a la teva vida professional. Tens aptitud per fer-ho bé i atreure una considerable atenció dels de dalt. No et deixis atrapar per la necessitat de revisar i editar una vegada i una altra. Només et portarà més temps i és possible que el treball final sigui encara millor del que esperes.
 
Capricorn
Està pensant en mudar-te a una nova residència, redecorar o fer algunes millores a la llar? Si és així, aquest és un bon moment per fer-ho. Aquest tipus de projectes prometen anar bé, així que no deixis que el dubte s'interposi en el teu camí. Explora totes les possibilitats, considera tots els pros i els contres i, aleshores, si que sembla que funcionarà, bona sort!
 
Aquari
Potser has de fer un munt de trucades telefòniques i treballar en fer molta paperassa. Un soci de negocis o amic podria ser fonamental a ajudar-te a aclarir alguns caps solts que van quedar pendents. Assegureu-vos que qualsevol tema del treball que sobre quedi fora del camí, ja que és probable que aviat tinguis encara menys temps. Si t'avorreixes, recorda que l'èxit ha de venir. Bona sort!
Peixos
Si t'has preocupat per haver gastat massa, la configuració astral indica que hauries de ser capaç de deixar aquestes preocupacions enrere. Hi ha un munt d'oportunitats que et podrien proporcionar més ingressos, possiblement, una nova feina, fins i tot una nova carrera. Una gran quantitat de trucades telefòniques, correus electrònics o altres comunicacions podria portar notícies d'aquestes possibilitats. Assegureu-vos d'anotar les que semblin més prometedores.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts