Agenda

Cinema familiar i compròmès a la vora del llac - Nits d'estiu als museus

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Cinema familiar i compròmès a la vora del llac - Nits d'estiu als museus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Vibrand en clau de Soul

Gaudeix del Carlina Market a ritme de soul i funk i les millors vibracions!. Hora: 18 h.

Carlina Market. Canillo.

CINEMA

Cinema familiar i compròmès a la vora del llac - Nits d’estiu als museus

Juntament amb el Festival Audiovisual d’Andorra Ull Nu, us proposem una sessió de cinema compromès amb el medi ambient, per a tota la família i en un lloc somiat: la vora del llac d’Engolasters. Poseu-vos còmodes i apagueu els dispositius mòbils, que comença la sessió!. Hora: 20 h. Llac d'Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

Una poètica del vertigen

Mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per Abcedari, una joia solidària juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

La moda dels anys 50

Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada.

Centre d'Art. Escaldes-Engordany.

Fins al 13 de setembre.

Epifanies i falsos déus

Dotze pintures treballades amb acrílics sobre llenç i una mica de pastel, paisatges i elements de la fisonomia andorrana que sovint s’hi reconeixen i altres vegades no, i que té la voluntat de fer reflexionar al públic sobre la importància que donem als elements urbans i totèmics per sobre de la natura. Sala d'exposicions del Comú. Encamp.

Fins al 30 de setembre.

Francesc Galobardes

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Tots el olis exposats estan fets amb la tècnica d’espàtula. Canillo. Fins al 30 de setembre.

Bruce Weber: Turn to the light

Nascut a Greensburg, Pennsilvània, l'any 1946, Bruce Weber és un dels fotògrafs més influents i amb més prestigi del món. Galeria Alta, a Anyós. La Massana. Fins al 16 de desembre.

Made in Paris

Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

Ikebana

Sèrie Ikebana, les noves fotografies d'hivern. Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 21 de setembre.

Ma vie d'artiste

Exposició d'originals de l'artista francesa Mademoiselle Caroline. Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

tracking