Agenda

Jo Dansa

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Jo Dansa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Jo Dansa - Dijous a la fresca!

Les integrants de la Jo Dansa presenten una mostra de la creació artística de dansa contemporània que han portat a terme aquest mes d’agost, durant un intens procés creatiu. Hora: 20 h. Plaça de Les Fontetes. La Massana.

MÚSICA

evil rosebud - ritmes capital musical

Es presenta com una banda amb influències del blues tradicional, amb un repertori d’èxits que faran gaudir en directe. Grans hits com Edith Piaf, Django Reinhart o Duke Ellington. Hora: 19.30 h. Antiga Caserna de Bombers. Andorra la Vella.

Vibrand en clau de soul al carlina market

Cita amb la música en directe, en aquest magnífic escenari envoltat de muntanyes, per gaudir de l’estiu a ritme de les millors vibracions! Hora: 17 h. Borda del Pi. Canillo.

De pícnic amb Quartet Klaima: l’ànima del Klezmer

Un recorregut per les músiques centreeuropees d’influència klezmer més populars, amb referències també a la música sefardita i hebrea en genera. El virtuosisme de la música de cambra combinada amb la passió de la música popular, en un concert fresc i trepidant ple d’emocions. Hora: 21.30 h. Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

Trio Sunset dreams - Nits d'estiu als museus

Sunset Dreams és una formació de trio amb guitarra acústica, teclat i veu. El seu repertori està basat en el gènere musical melòdic, i interpreten una acurada selecció de les millors cançons romàntiques de les darreres dècades i actuals amb un toc personal i distingit. Hora: 22 h. Museu de la Moto. Canillo.

Oscar & Arthur

Els jardins d'Andorra Park Hotel s'ompliran de música per acompanyar la sobretaula del sopar a La Pèrgola. El jazz amb tota la seva riquesa i diferents estils serà el protagonista d'aquesta sèrie de concerts. Hora: 21.30 h.

Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

MUSEUS

Itinerari de Sispony

Descobreix amb nosaltres les històries humanes que amaguen els carrers de Sispony. Hora: 19 h. Museu Casa Rull. La Massana.

AUTOCINEMA

‘Grease’

Durant l’estiu de 1958, Sandy, una estudiant australiana va de vacances als Estats Units i coneix en Danny, el cap de la banda de joves dels T-Birds. S’enamoren, però tot s’acaba quan arriba el final de les vacances, ja que Sandy ha de tornar al seu país. Hora: 22 h. Aparcament de Prada de Moles. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

Miquel Martí i Pol. Abcedari solidari

Mostra col·lectiva internacional i itinerant en què participen tres artistes andorrans: Javier Balmaseda, Martín Blanco i Fiona Morrison. Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per Abcedari, una joia solidària juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors. Sala d’exposicions de Govern. Fins a l’11 de setembre.

‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 10 de setembre.

‘Epifanies i falsos déus’, exposició per part d’Alicia Luño

Les obres capturen elements del paisatge i de l’entorn en el qual la mà de l’home ha creat un miratge, a més de plantejar diverses reflexions com a què donem importància avui en dia.

Horari: de 8 h a 15 h.

Sala d’exposicions del comú d’Encamp. Fins al 30 de setembre del 2022.

‘Sèrie Ikebana, les noves fotografies d’hivern’

Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Horari: de 8:30 a 13:30 h i de 14:30 a 17:30 h. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes.

Fins al 21 de setembre del 2022.

‘La moda dels anys 50. imaginant el futur’

Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 13 de setembre.

tracking