x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 21/08/2022 a les 06:47
Àries
La posició dels planetes avui aclarirà qualsevol situació d'equip de què formis part. Això podria afectar equips de la teva vida privada o professional. Aquest és el moment dactuar. Fes ús dels beneficis extrets de les teves reflexions dels darrers dies. No tingueu por de modificar el que ja està al seu lloc. Si dubtes, només aconseguiràs tenir més ànsia.
 
Taure
El teu passeig per l'Univers de possibilitats que estimes també ha arribat al final. És hora que tornis a la terra i t'unes unes a la resta de nosaltres. Tens més esperances que la majoria de persones. Entén que necessites la teva imaginació i el teu coratge per al futur! Avui, potser has de prendre una decisió professional important.
Bessons
El petit lluitador que ets fa que sigui molt difícil per a tu unir-te a nosaltres al gran riu comunal que tots estem tractant de navegar. Prefereixes viatjar tot sol, baixant pel teu propi corrent privat com millor et sembli. Tot i això, aquests són dies oportuns per intentar unir-te als altres. Poden passar alguns esdeveniments que et recordin els beneficis que aporta una comunitat.
 
Cranc
Mantingues disciplina en totes les àrees de la teva vida. Preocupa't per menjar menjars saludables i equilibrats. Assegureu-vos de dormir prou. Tot i que et queixes de no tenir temps, surt i fes exercici. No esperis una emergència per posar-te en marxa. Tu i només tu controles com et sents. El teu estat de salut és essencial per al teu benestar, per no parlar de la teva vida!
 
Lleó
Tot i que el pronòstic és tempestuós, el dia que us espera et pot donar l'oportunitat d'alliberar-vos de la vostra família, literalment o en sentit figurat. Aneu amb compte fins i tot si el curs et sembla clar. Podries estar en perill que una persona poderosa et domini. Les resolucions que prenguis avui podrien tenir un impacte important en el teu futur.
 
Verge
Avui et pots sentir una mica més vulnerable del normal. Potser sents que les decisions que no pots postergar més temps t'acorralen. O bé, podries sentir que totes les teves activitats t'agobien. Si simplement la teva gent pogués ser una mica més independent! El dia que tens al davant us ajudarà a fer algun progrés decisiu. No està permès mirar enrere! Viure en el passat no t'ajudarà en absolut.
Balança
Pots esperar que avui sigui un dia tens, ja que les persones properes a tu probablement et resultin especialment irritables. Adults i nens per igual poden enfadar-se sense cap motiu, i criticar-te per haver-se passat per alt algun detall. Afortunadament, la teva presa de consciència t'ajuda a adonar-te que no tens l'obligació de fer cap favor a ningú. Sota aquesta llum ets capaç d'expressar el teu descontent amb una figura d'autoritat tranquil·lament.
 
Escorpí
No sempre és fàcil guanyar-te l'admiració que esperes de la teva parella. Però en aquest sentit avui sembla un dia millor que la majoria. És probable que avui desbordis d'idees per millorar les teves qualitats més atractives. Però cal no exagerar. Els teus esforços de seducció física o intel·lectual són més eficaços quan són subtils.
Sagitari
Ha arribat el moment d'afirmar la teva individualitat i opcions vitals. L'energia planetària et farà treballar de valent per tornar a pensar en la quantitat d'obligacions que has de dur a terme. Admet-ho, han estat una càrrega pesada. Pots existir còmodament sense elles, i pots aconseguir tot el que fas amb molta més eficàcia i entusiasme si alleugeres la teva càrrega. Per descomptat, allibera't!
 
Capricorn
Per què no anar directament a l'arrel del problema? Aquesta podria ser la pregunta que t'has fet sobre un compromís amb una causa que és important per a tu. Fins i tot si la teva vida sembla massa allunyada per recolzar aquesta causa, aquest podria ser el moment de fer el salt. En qualsevol cas, aquest tipus d'actes de fe tendeixen a passar durant el dia amb aquest tipus d'energia planetària.
 
Aquari
No deixis que la por o la ira treguin el millor de tu avui. T'empenyeran fins al límit i fins i tot pot ser que tinguis l'obligació de prendre algunes decisions importants pel que fa a la direcció de la teva vida professional. Potser has estat sentint que és una mica aviat per prendre mesures, però, francament, no tens cap altra opció. Ho sàpigues o no, ja t'has preparat!
 
Peixos
Les teves idees sobre la vida estan patint alguns canvis radicals. Res del que has donat sempre per fet val ja. En comptes de lamentar els canvis, creix amb ells. Així que no arrossegueu els peus! Posa't dret i segueix endavant. Aquest no és moment per a unes vacances. Tens certa reconstrucció per fer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts