Agenda

Nafasi

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Nafasi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

The big Jamboree

Es dedica a interpretar Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock’n Roll dels anys 50. El seu repertori compta amb composicions pròpies i arranjaments de la banda al costat de versions anys 40.

Hora: 19.30 h. Antiga caserna de bombers. Andorra la Vella.

El Sobrino del diablo - canilloc Scenic arts

El cantautor barceloní presenta a Canillo dos concerts basats en els seus darrers CD. Un xou a mig camí entre el folk, el rock i el pop acústics i una posada en escena divertida i teatral que no deixa mai indiferent.

Hora: 21.15 i 23 h.

Plaça del Prat del Riu. Canillo.

TEATRE I DANSA

Sbandieratori - canilloc Scenic arts

Arriben de l’art italià de manejar banderes. Música de tambors i trompetes donen ritme a acrobàcies i jocs de banderes. Hora: 20 i 22 h

Plaça del Prat del Riu. Canillo.

CINEMA

‘The Square’ - Nits d’estiu als museus

Porta una manta i el teu pícnic i vine a gaudir de la proposta de cinema de museus que hem preparat aquest estiu. Projecció de la pel·lícula The Square. Hora: 22 h. Farga Rossell. La Massana.

‘Con faldas y a lo loco’

Per a l’activitat Cinema a la fresca, l’hotel instal·la una pantalla al jardí que és visible tant des del restaurant com des de la terrassa exterior. Hora: 21.30 h. Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

Nafasi

A la gran ludoteca de jocs tradicionals trobem espais de jocs amb jocs d’avui, ahir i sempre presentats en format tradicional. Hora: 17.30 a 18.30 h. Plaça dels Arínsols. Encamp.

VISITA

Visita guiada per Escaldes-Caldea

Aquesta volta ens permet visitar d’una forma relaxada i amena els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea.

Hora: 10.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h.

Museu del Còmic. La Massana.

Fins al 27 d’agost.

‘Una poètica del vertigen. Música i grafia’

Una poètica del vertigen. Música i grafia mostra una de les tendències musicals més innovadores de la segona meitat del segle XX: la música gràfica.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

Fins al 10 de setembre.

‘La moda dels anys 50. imaginant el futur’

Col·lecció Quinto-Tinarelli. Els anys 50 recuperen l’alta costura i París com la capital de la moda: espectaculars vestits de nit i accessoris de l’edat d’or de l’alta costura francesa, escollits per evocar el cobejat somni de la dècada. Centre d'Art. Escaldes-Engordany. Fins al 24 de setembre.

tracking