Televisió

Un vincle imparable

HBO Max i l’actriu Kate Winslet anuncien un nou projecte conjunt, ‘The Palace’, poques setmanes després de fer conèixer la producció d’una altra sèrie, ‘Trust’.

Kate Winslet a 'Mare of Easttown'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si hi ha dos conceptes sinònims de garantia d’èxit en la televisió, aquests són Kate Winslet i HBO (ara, HBO Max). L’actriu i la cadena d’streaming han col·laborat juntes en dues minisèries, Mildred Pierce i Mare of Easttown, i en tots dos casos han sortit triomfadores en tots els premis possibles. D’aquí ve que HBO Max no hagi dubtat a l’hora de comptar amb la intèrpret britànica en el seu nou gran projecte, que prepara ni més ni menys que al costat dels productors de la seva gran sèrie actual, Succession.

The Palace relatarà la història d’un any dins els murs del palau d’un règim autoritari que comença a enfonsar-se. Winslet serà també productora executiva de la sèrie, creada i produïda pel responsable i guionista de Succession, Will Tracy. A més, s’espera que compti amb la direcció de Stephen Frears, el cineasta britànic responsable de títols tan emblemàtics com Les amistats perilloses, Obre’t d’orelles i The Queen. “La idea que Kate Winslet i Stephen Frears, dues de les figures més destacades de la nostra indústria que mai no havien col·laborat fins ara, uneixin les seves forces és un somni fet realitat per a nosaltres”, ha comentat la vicepresidenta executiva d’HBO, Francesca Orsi.

Cal recordar, d’altra banda, que aquest no és el primer nou projecte de Winslet amb la plataforma audiovisual. Fa unes quantes setmanes ja es va anunciar que l’actriu protagonitzaria Trust, una adaptació de la novel·la de Hernan Diaz sobre diners, poder i intimitat.

Així, The Palace serà el seu quart projecte amb la cadena, encara que es desconeix quin dels dos títols s’estrenarà abans. El que sí que sembla clar és que HBO Max ha trobat en l’actriu britànica la seva gallina dels ous d’or i no la pensa deixar escapar. Ara falta veure si aquestes noves sèries rebran els elogis i els premis de Mare of Easttown.

tracking