Televisió

Tornen els Bridgerton

Netflix ha anunciat aquesta setmana l’arrencada del rodatge de la tercera temporada de la reeixida sèrie, que tindrà com a protagonistes Penelope i Colin.

Penelope en una imatge de la temporada anterior.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’adaptació de la saga literària romàntica de Julia Quinn ha estat un dels grans èxits de la plataforma Netflix, que aquesta setmana ha anunciat l’inici del rodatge de la tercera temporada i noves incorporacions a l’elenc de personatges. Concretament, s’han desvelat tres nous fitxatges per al repartiment: Daniel Francis (Quédate a mi lado) com a Marcus Anderson, la carismàtica presència del qual il·lumina i atrau l’atenció de certes matriarques; Sam Phillips (The Crown) com a Lord Debling, un excèntric i jove noble amb interessos inusuals i que busca enamorar alguna joveneta, i James Phoon (Wreck) com a Harry Dankworth, que no és gaire intel·ligent però que ho compensa amb el seu aspecte.

Són les noves incorporacions d’una temporada que se salta l'ordre dels llibres i que adapta, concretament, Seduciendo a Mr. Bridgerton, que narra l’enamorament entre Colin i Penelope. Colin Bridgerton (Luke Newton) torna dels seus viatges estiuencs per veure que Penelope (Nicola Coughlan) l’ignora. Ella està centrada en la recerca d’un marit que respecti la seva independència i que li permeti continuar la seva doble vida com a Lady Whistledown allunyada de la seva mare i de les seves germanes. Colin acaba ajudant Penelope a guanyar en autoestima per aconseguir el marit perfecte, però les lliçons acaben per apropar-los.

tracking