TElevisió

Nolan i les sorpreses

‘Oppenheimer’ mostra el seu primer ‘Teaser’ . Tot això és el que ocorre al nou avançament del més esperat de Christopher Nolan per a l’any vinent.

Murhpy al nou film de Nolan.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És una de les pel·lícules més esperades de 2023. I no, no estem parlant de Dune: Part 2 ni de Barbie, que semblen aquests dies les pel·lícules més comentades entre els cinèfils. Es tracta d'un altre gran imant per al públic com és Christopher Nolan, que estrenarà d’aquí a un any just la seva pròxima pel·lícula, Oppenheimer.

Amb tant de temps per davant, l'únic al·licient era delectar-se en el seu repertiment estel·lar: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh... Però ara per fi el públic té alguna cosa més on agafar-se, encara que de moment no puguin veure-ho. I és que el primer avançament d’Oppenheimer acaba de ser estrenat en una sèrie de selectes cinemes, en concret aquells en els quals s'està projectant la nova pel·lícula de Jordan Peele, Nop!, la qual pertany també a Universal Pictures. Però què passa en aquest primer teaser tràiler?

“El món està canviant, reformant-se. Aquest és el teu moment", es pot sentir en els primers compassos d’aquest avançament a través de la veu de Katherine, la dona del físic Robert Oppenheimer, a la qual donarà vida Emily Blunt. Tot això mentre es pot sentir de fons un compte enrere que acaba apareixent sobre la pantalla: “11 mesos, 24 dies, 15 hores, 29 minuts”. Un compte enrere per a un gran esdeveniment sobre el qual ja advertia el primer pòster oficial: “El món canviarà per sempre”.

A què es refereix Nolan amb tot això? Amb tota seguretat, a la invenció de la bomba atòmica per part d’Oppenheimer, la seva gran aportació dins del Projecte Manhattan que va resultar clau per a la resolució de la Segona Guerra Mundial i que com tots sabem van acabar sent llançades sobre Hiroshima i Nagasaki, al Japó. Queda menys d’un any i segons aquest teaser, l’espera haurà valgut la pena.

tracking