Televisió

Expansió imparable

Paramount+ té previst desenvolupar i estrenar 150 sèries originals arreu del món d’aquí a l’any 2025. De moment, ha anunciat set nous projectes internacionals.

Paramount+ té uns plans molt ambiciosos per als propers anys.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paramount ha presentat en públic el seu pla d’acció de cara als pròxims anys, marcat per l’èmfasi en la producció de continguts per a l’streaming a través de la plataforma Paramount+. No es tracta d’un petit impuls: la corporació d’entreteniment espera haver desenvolupat i estrenat 150 sèries originals arreu del món d’aquí a 2025, informa The Hollywood Reporter.

“Expandint-nos per més mercats, incloent-hi Corea del Sud”, ha explicat Marco Nobili, vicepresident executiu de Paramount+ sobre el recent llançament de la plataforma al país asiàtic, “no tan sols volem portar els nostres èxits mundials a aquests països, sinó també desenvolupar-hi molt de contingut”. Això implica produir “programació local”, que “atregui tota mena d’audiències a tots els mercats en els quals siguem presents”, ha afegit.

Abans d’això, com a aperitiu, la companyia ha anunciat set nous projectes a escala internacional, a produir a Mèxic, Alemanya, França i Itàlia. En destaquen dos que compten amb talent més que reconegut. D’una banda, l’espa-nyola Maribel Verdú; per una altra, John Leguizamo. L’actriu, que acabem de veure a Now & Then d’Apple TV+, protagonitzarà la pel·lícula mexicana One Must Die, un thriller de segrestos on compartirà cartell amb Manolo Cardona. Serà, per tant, un film destinat al consum domèstic a través de la plataforma.

Leguizamo, en canvi, sí que afronta un projecte seriat per a Paramount: l’actor es convertirà en el narcotraficant el Chapo Guzmán a First Lady of Sinaloa, un drama sobre la dona del capo, l’exreina de la bellesa Emma Coronel, i sobre la seva conversió “d’innocent noia criada en una granja a icona que va acabar convertida en l’esposa del major criminal de Mèxic”. Frida Torresblanco i el mateix Leguizamo produiran aquesta ficció.

tracking