Agenda

Despertar

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Despertar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘Despertar’

Últim dia de l’exposició on l’artista ens proposa una exposició dissenyada per il·lustrar i compartir amb l’espectador les vivències d’un procés de recuperació personal després del despertar d’un coma d’unes setmanes. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

MÚSICA

Aqualounge pool club

Sessió amb Angel de Andrés. Hora: de 17 a 22 h. AnyósPark. La Massana.

FESTES I TRADICIONS

Roser de la Massana

Diverses activitats per celebrar el Roser. Diferents ubicacions. La Massana.

ACTIVITATS

Visita teatralitzada: ‘Andorra la Vella en flor’ - Nits d’estiu als museus

George Bentham, eminent botànic anglès de començament del segle XIX, acompanya els visitants en un apassionant recorregut per la història i les meravelles naturals d’Andorra. Carrers de la parròquia. Andorra la Vella.

‘La mina’ - Joc d’escapada. Nits d’estiu als museus

Som a mitjan segle XIX, s’estan fent prospeccions a Llorts i Sedornet per por que s’exhaureixi l’aflorament de la collada dels Meners. Com a bon miner que ets, seràs capaç de trobar la nova mina per poder abastir tota la farga Areny? Hora: 20 h. Mina de Llorts. Ordino.

Ioga als entorns de la font del cuc

Us oferim la possibilitat de viure una experiència especial fent una sessió de ioga. Unió dels diferents elements de l’entorn i el cor (terra, agua, foc, aire) amb asanes (postures) i pranayamas (respiracions). Un despertar dels sentits vinculats al bosc, la vegetació i la fauna. Andorra la Vella. Fins al 2 de setembre.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

tracking