Agenda

Miradors de l'obagada d'Andorra la Vella

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Miradors de l'obagada d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

‘La ciutat de moda. impressionisme entre agulla i pinzell.

El dissenyador andorrà format a París Joan Font Denjean presenta la seva nova col·lecció atemporal inspirada en les obres de l’exposició Made in Paris: la generació de Matisse, Lagar i Foujita. Hora: 20 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Miradors de l’obaga d’Andorra la Vella

Excursió per descobrir el mirador del Roc de Senders, mirador del Bosc Negre, mirador del Roc de Palomera i del Roc de Solobre. Els miradors ens brinden espectaculars vistes d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

MÚSICA

Susana Sheiman

Els jardins de l’Andorra Park Hotel s’ompliran de música per acompanyar la sobretaula del sopar a La Pèrgola. El jazz amb tota la seva riquesa i diferents estils serà el protagonista d’aquesta sèrie de concerts.

Hora: 21.30 h. Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

‘La força de l’aigua’

La força de l’aigua és la força de la vida. Gràcies a ella el nostre planeta alberga una increïble diversitat de formes de vida. Mitjançant activitats lúdiques pensades per als més petits, coneixerem la importància de l’aigua i com el canvi climàtic està afectant el nostre bé més preuat. Hora: de 17 h a 18 h.

Casa dels guardes de FEDA a Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

tracking