Televisió

'Apagón', a la tardor

Movistar Plus+ estrenarà el 29 de setembre l’adaptació televisiva del cèlebre podcast ‘El gran apagón’. La sèrie està formada per cinc històries independents.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Movistar Plus+ ja ha anunciat la data d’estrena d’Apagón, l’adaptació televisiva del famós podcast ficcionat El gran apagón. Aquesta producció de Buendía Estudios serà una de les grans apostes per a la tardor a la plataforma de continguts, atès que arribarà el 29 de setembre. Luis Callejo, Ainhoa Santamaría o Miquel Fernández són alguns dels intèrprets que participen en aquest inquietant relat.

Es tracta de cinc episodis independents de 50 minuts de durada però connectats entre si per un fenomen comú: una tempesta solar que ha colpejat la Terra i ha ocasionat una apagada energètica i tecnològica en l’àmbit global. Els protagonistes de cada relat oferiran una perspectiva diferent de com fer front a aquest succés, que suposa un gir de 180 graus per a la vida moderna tal com la coneixien, ja que no compten ni amb mitjans de transport ni amb maneres de comunicar-se entre ells.

El projecte té entre les seves files cinc dels directors més reconeguts del panorama espanyol. Rodrigo Sorogoyen, Raúl Arévalo, Isa Campo, Alberto Rodríguez i Isaki Lacuesta es posen al capdavant de cadascun dels episodis, que compten amb guions d’Isabel Peña, Raúl Arévalo, Alberto Marini, Fran Araújo, Isa Campo i Rafael Cobos. Coincidint amb l’anunci de la data d’estrena, Movistar Plus+ ha estrenat també el primer teaser de la sèrie.

Cadascun dels cinc capítols de la sèrie està dirigit per un realitzador.

tracking