Televisió

Més 'Obi-Wan Kenobi'?

La directora i la productora de la sèrie recorden que va ser concebuda com una història limitada, però no tanquen del tot l’opció d’una segona temporada.

Ewan McGregor en la pell del cavaller jedi Obi-Wan Kenobi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el sisè i últim episodi d’Obi-Wan Kenobi ja disponible a Disney+, només queda una pregunta per resoldre: hi haurà segona temporada de la sèrie d’Star Wars? La resposta immediata és “no”, però les possibilitats de que sigui “sí que” varien en funció d’a qui se li pregunti.

Per exemple, la directora de la sèrie, Deborah Chow, ha recordat al mitjà especialitzat Entertainment Tonight que la ficció va ser concebuda des del principi com una minisèrie, així que allargar la història amb una segona temporada seria desviar-se del pla inicial. “Realment és una gran història amb un principi, un desenvolupament i un final. No estàvem pensant més enllà d’això”, diu sobre el moment que es va escriure la sèrie. Així i tot, no descarta la producció de nous capítols, encara que amb una condició: “Només seguiríem endavant si hi hagués una raó real per a fer-ho”, ressalta.

Entre les parts implicades, Chow sembla la més ferma a l’hora de mantenir-se en el pla inicial, encara que també Kathleen Kennedy té molt present que Obi-Wan Kenobi va néixer com una minisèrie. “Bé, francament ens vam proposar fer això com una sèrie limitada”, recorda la presidenta de Lucasfilm al mateix mitjà. No obstant això, obre la porta a una segona temporada sempre que es donin els requisits necessaris: “Si hi ha un gran compromís i la gent realment vol més Obi-Wan Kenobi, sens dubte ho tindrem en compte, perquè l’opinió dels fans és molt important per a nosaltres. Però ja veurem”, sentencia.

Els qui no semblen tenir cap dubte sobre la continuïtat d’Obi-Wan Kenobi són els seus protagonistes: Ewan McGregor i Hayden Christensen. Tots dos semblen haver gaudit molt amb l’experiència, i per això estan disposats a repetir. “Espero que no sigui l’última vegada que interpreti al personatge. M’ho vaig passar molt bé fent això i estic segur que podem pensar en algunes històries més”, va dir McGregor a RadioTimes durant la setmana de l’estrena de la sèrie. “M’encantaria continuar amb aquest personatge. Crec que hi ha més per a explorar i estaria molt emocionat de poder fer-ho”, va comentar, al seu torn, Christensen.

tracking