x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Crònica d'una decepció

HBO Max acaba d’estrenar ‘Gordita Chronicles’, una comèdia llatina produïda per Eva Longoria i Zoe Saldaña que desmunta els mites del somni americà.
Diana María Riva i Juan Javier Cárdenas en un moment de la sèrie.

Diana María Riva i Juan Javier Cárdenas en un moment de la sèrie.

Diana María Riva i Juan Javier Cárdenas en un moment de la sèrie.

Actualitzada 27/06/2022 a les 06:41
Una família del Carib acostumada al bon viure es muda a Miami als anys 80 amb l’esperança que tot els vagi encara millor. Però el somni americà no és el que es pensaven. Aquest és el punt de partida de Gordita Chronicles, l’aposta llatina de HBO Max per a aquest estiu, produïda per Eva Longoria i Zoe Saldaña.

“Quan Zoe em va passar el guió i em va demanar que dirigís el primer episodi vaig dir que sí abans de llegir-lo, perquè sé que tot el que ella fa aconsegueix fer aixecar la nostra comunitat”, ha explicat en una entrevista a Efe la mateixa Longoria sobre aquesta sèrie centrada en l’emigració del Carib cap als Estats Units.

Lleugera, amable i acolorida, Gordita Chronicles dona la volta a l’experiència de l’immigrant llatí en centrar-se en una família acomodada que surt de la República Dominicana amb una sucosa oferta de feina sota el braç, i es mostra reticent a adoptar un nou estil de vida. “No és com el que es veu sempre als mitjans i a les notícies. No estan fugint de la violència o el caos, en veritat quan arriben als Estats Units estan reduint el seu nivell de vida. Cada experiència és diferent”, assenyala l’actriu i productora.

Longoria ha estat la responsable de dirigir l’episodi que presenta la família Castelli, encapçalada per Víctor (Juan Javier Cárdenas), un pare que s’incorpora com a director de publicitat en una important aerolínia; i Adela (Diana María Riva), una mare amb una gran resistència a canviar de costums. Amb tot, són les seves filles les que roben l’atenció de l’espectador. D’una banda la popular Emilia (Savannah Nicole Ruiz), obsessionada amb la cultura pop nord-americana, i de l’altra, la seva germana, Gordita (Olivia Goncalves), poc inclinada al nou entorn.

És ella l’encarregada de narrar la vida de la seva excèntrica família a través d’unes memòries. A través de 10 episodis, que ja estan disponibles a la plataforma, Gordita va relatant amb una combinació de descaradura i innocència els obstacles que cada membre dels Castelli afronta, des dels problemes amb l’anglès a petits comentaris racistes.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts