Televisió

Stallone debuta a la TV

El veterà actor es posa a ‘Tulsa King’ (Paramount+) a la pell d’un mafiós que és desterrat a Oklahoma en sortir de la presó. L’estrena serà el 13 de novembre.

Sylvester Stallone en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paramount+ acaba de llançar el primer tràiler de Tulsa King, una nova sèrie que representa el salt a la televisió de Sylvester Stallone. L’etern heroi d’acció de Hollywood afronta el seu primer personatge protagonista televisiu en aquest drama criminal produït per Taylor Sheridan, responsable de la reeixida franquícia Yellowstone, que ja té data d’estrena als Estats Units: el 13 de novembre. A Europa caldrà esperar una mica més per poder-la veure, ja que Paramount+ no es començarà a desplegar al vell continent fins a començament del 2023.

La trama d’aquesta producció, originalment anomenada Kansas City, gira entorn d’un capo de la màfia de Nova York, Dwight The General Manfredi, que surt de presó després de complir condemna i és desterrat pel seu cap a Tulsa. Allà mirarà de consolidar el seu imperi criminal.

Terence Winter (Los Soprano) és el showrunner de Tulsa King, que compta en el repartiment amb Andrea Savage, Martin Starr, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A. C. Peterson i Garrett Hedlund.

La data triada per al llançament fa coincidir aquesta nova ficció amb la joia de la corona de la divisió televisiva de Paramount, Yellowstone, que estrenarà el mateix dia la cinquena temporada. Això converteix Sheridan en el gran eix de la companyia, havent estat responsable també de Major of Kingstown, amb Jeremy Renner.

tracking