Televisió

Un thriller intens

Movistar estrena ‘Trigger Point: fuera de control’, una emocionant sèrie policíaca que segueix el dia a dia d’un grup d’artificiers. Cada dilluns se n’emetrà un capítol.

Vicky McClure en el paper de Lana Washington a 'Trigger Point'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Trigger Point: fuera de control, un dinàmic thriller policíac protagonitzat per Vicky McClure, arriba avui a la plataforma Movistar Plus+. La sèrie relata l’intens dia a dia d’un grup d’artificiers de la Policia Metropolitana de Londres que es troben en la primera línia d’acció. La trama intenta reflectir les seves dures condicions de treball amb un detall i un nivell de veracitat que no se sol veure en televisió.

Ja hem pogut veure McClure en ficcions com Line of Duty i Alex Rider, i ara es posa al capdavant d’aquesta sèrie produïda per Jed Mercurio (Bodyguard) i dirigida per Gilles Bannier i Jennie Darnell. Cada dilluns se’n podrà veure un nou episodi fins a completar els sis que conformen la producció.

La protagonista principal de la ficció és Lana Washington (McClure), una agent experimentada a desactivar bombes que treballa amb el seu company Joel Nutkins (Adrian Lester). Els dos han estat militars i estan molt units per les seves respectives carreres, ja que van servir junts a l’Afganistan.

Des de fa un temps, Lana està molt tocada per una operació que va acabar en tragèdia. L’agent continua liderant l’equip i les diferents operacions a què s’ha d’enfrontar, però aquesta situació repercuteix en la seva feina, ja que comença a comportar-se de manera temerària fins al punt que sembla que està fora de control.

El teló de fons de la història és una sèrie d’atacs terroristes que estan assolant Londres, i que la protagonista sospita que podrien estar dirigits contra l’equip d’artificiers. Però Washington no sap ni com demostrar la seva teoria ni qui podria estar darrere dels atemptats.

El canal britànic ITV ha confirmat que Trigger Point: fuera de control tindrà una segona temporada, que s’estrenarà segurament el primer trimestre de 2023.

tracking