Televisió

Intriga entre reixes

Apple tv+ estrena el 8 de juliol ‘Encerrado con el diablo’, un ‘thriller’ psicològic que representa el projecte pòstum de Ray Liotta, mort el 26 de maig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apple TV+ acaba de presentar el tràiler d’Encerrado con el diablo (Black Bird), minisèrie en clau de thriller psicològic desenvolupat i produït per l’autor Dennis Lehane, que passa per ser l’últim projecte televisiu de Ray Liotta. L’actor, que va morir el 26 de maig passat als 67 anys, és un dels protagonistes d’aquesta ficció que té també data d’estrena a la plataforma: el 8 de juliol.

Taron Egerton, Paul Walter Hauser, Greg Kinnear i Sepideh Moafi són la resta d’integrants de l’elenc d’aquesta adaptació de les memòries criminals In With The Devil de James Keene i Hillel Levin. Liotta encarna el pare del protagonista.

Inspirada en fets reals, tot comença quan el futbolista estrella d’un institut, fill d’un policia condecorat i traficant de drogues convicte Jimmy Keene (Egerton) és sentenciat a 10 anys en una presó de mínima seguretat i se li proposen dues opcions: entrar en una presó de màxima seguretat i fer-se amic del presumpte assassí en sèrie Larry Hall (Hauser), o quedar-se on és i complir la seva sentència completa sense opció a llibertat condicional.

Keene s’adona que l’única sortida és aconseguir una confessió i esbrinar on estan enterrats els cossos de diverses nenes, abans que s’aprovi l’apel·lació de Hall. Però, està dient la veritat aquest presumpte assassí? O és només un mentider en sèrie?

'LOS CAZAFANTASMAS' TINDRÀ SÈRIE A NETFLIX

Netflix està desenvolupant una nova sèrie animada de Los Cazafantasmas, segons informa Variety. Jason Reitman i Gil Kenan seran productors executius per a Ghost Corp Inc., en col·laboració amb Sony Pictures Animation, després de coescriure la pel·lícula més recent de la franquícia, Cazafantasmas: más allá (Ghostbusters: Afterlife, 2021) que també va dirigir Reitman. La plataforma manté ara com ara en secret els detalls de la trama, i la sèrie encara no té un guionista o showrunner adjunt. Netflix i Ghost Corps Inc., amb seu a Columbia Pictures, treballaran junts en la producció de la nova sèrie. La notícia arriba en coincidència amb la celebració anual del Dia de Cazafantasmas, que marca l’aniversari de la pel·lícula original d’Ivan Reitman (pare de l’actual productor). Suposant que s’estreni, aquesta serà la tercera vegada que es fa un dibuix animat basat en les pel·lícules originals dels anys 1980.

Ray Liotta en un moment de la sèrie.

Los Cazafantasmas

tracking