Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En cas que escriguis o facis alguna cosa artística avui, semblarà provenir d'una font fora de tu mateix/a. És aquesta la musa divina de què has sentit a parlar als altres? Possiblement, o potser només és el teu propi talent natural que per fi destaca. Avui també és un dia prometedor per a les relacions, així que assegureu-vos de reservar temps per als amics i éssers estimats, tant vells com nous.

Taure Deixa aquest llibre i surt de casa. Ja has estat prou temps, és hora de començar a interactuar amb altres persones. A més de divertir-te molt, és molt probable que tinguis algunes trobades que resultaran beneficioses a llarg termini. Aquest tipus de situacions són estupendes, però cal no ignorar els plaers d'una trobada íntima.

Bessons Els teus esforços per millorar la teva vida estan, finalment, donant resultats. I això només és l'impuls que has necessitat, ja que algunes persones posen la teva autoconfiança una mica en evidència. Però no deixis que altres destrueixin la teva visió de la felicitat. Continua caminant cap a la teva meta i no dubtis quan els petits obstacles apareguin per tot arreu.

Cranc Les persones que et trobis avui et podrien beneficiar més endavant. Avui tens una visió especialment penetrant, així que assegura't de prendre nota de totes les coses interessants que observis. Allò que descobreixis avui, juntament amb la gent que coneguis, es pot combinar d'una manera poderosa en alguna data futura. La teva feina també es beneficia de la teva atenció als detalls.

Lleó Aquest és un temps de nous començaments. Ja en siguis conscient o no, estàs més que preparat/da per assumir nous reptes. T'has permès ser complaent sobre la teva carrera. Tens la possibilitat de fer un pas important, així que per què no fer-ho? L'únic que cal és una mica d'esforç per part teva. Descobreix quina seria la teva feina ideal i després persegueix-la. O millor encara, crea-ho!

Verge El romanç és avui a l'aire. És el moment perfecte per veure's el millor possible i convidar aquesta persona especial a sopar. Fins i tot si ja estàs feliçment casat/da, per què no aprofites l'ambient propici i planifiques una data especial amb la teva parella? Fins i tot les parelles que porten casades molt de temps tenen dret al romanç de tant en tant!

Balança Avui anheles una mica d'estil. Les sabates còmodes i la roba pràctica són deixats de banda a favor de les sabates de moda i les teles luxoses. La teva passió i sentit del romanç estan al capdamunt, per la qual cosa també podries aprofitar-te'n tot el possible. Pots esperar collir un guany enorme com a resultat dels esforços addicionals que has estat dedicant a la teva aparença.

Escorpí No és només la reialesa la que arriba a viure feliç per sempre en els contes de fades. Tu tens aquest dret també. Les condicions estan donades per atraure una persona especial a la teva vida. No hi ha necessitat de recórrer a "experts" consells per atraure la teva ànima bessona. Són les teves pròpies qualitats úniques les que atrauran la persona adequada.

Sagitari Si bé és possible que sentis la temptació de posar-te un parell de guants de boxa i resoldre'l a cops amb la família, intenta posar-te guants de cuina al seu lloc. Cuinar o fer altres tasques domèstiques us ajudarà a deixar de pensar en els vostres problemes familiars. Si no ets del tipus domèstic, canvia la manyopla per unes ulleres de lectura i endinsa't a la feina. Aquestes tensions al front casolà passaran amb prou rapidesa.

Capricorn Tens ganes de pujar-te a un avió i sortir del país. Sembla que aquesta és l'única manera d'alliberar-te de la muntanya d'obligacions professionals i socials que se t'estan acumulant. Com pots tenir l'esperança d'assistir-hi o fins i tot a la meitat? Has pensat que no cal? Envia a una altra persona al teu lloc o simplement respon que no ho pots fer. No series la primera persona a dir que no. Teniu dret a un temps d'inactivitat.

Aquari Finalment, tots els teus esforços són reconeguts. Això no vol dir que ara pots seure i dormir-te als llorers, tot al contrari! Ara és el moment de posar les idees originals a prova. Però aquesta vegada tens el suport dels de dalt. No et posis de nervis, simplement fes allò que havies planejat fer tot el temps. Si treballes de valent, és probable que vegis enormes recompenses professionals i financeres.

Peixos Tens una naturalesa meravellosa i afectuosa. Els que t'envolten tenen un gran benefici gràcies a la teva ànima solidària. De la mateixa manera que tens receptivitat a les necessitats dels altres, també has de ser conscient de les teves pròpies necessitats. Tu també mereixes rebre el fruit de la teva amabilitat. No dubtis a adreçar-te a altres a buscar ajuda si cal. Potser et sorprengui com mers coneguts t'acosten per donar un cop de mà.

tracking