Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries En aquest moment pot ser que siguis part d'algunes reunions i presentacions interessants. L'energia astral augmentarà el trànsit de persones a la teva vida. Potser has de signar tractes amb clients, connectar-te amb altres professionals de la teva àrea, i fer trucades telefòniques importants. Tindràs molta energia, però no et sobris. Et resultarà fàcil exigir-te, per tant no t'esgotis.

Taure Amb l'alineació d'avui voldràs experimentar una imatge nova. De vegades et presentes d'una manera, però realment desitges un nou estil. Si vols ser una persona més ferma, hauries de fer parlar amb veu més clara. O si somies ser l'ànima de les festes, avui serà un bon dia per practicar amb alguns acudits. Necessitareu practicar abans de sortir a l'escenari.

Bessons La influència de l'alineació celestial d'avui us donarà nerviosisme i ansietat. Necessitareu cremar l'excés d'energia. Potser pots eliminar toxines fent algunes feines de la llar. Neteja el teu soterrani o àtic. L'aixecar objectes pesats t'ajudarà a sentir seguretat al teu cos. O potser gaudiu d'un exercici vigorós al gimnàs.

Cranc Amb l´orientació d´aquest dia, notaràs que tu i els teus éssers estimats tenen diferents punts de vista. De vegades la força de la teva tribu pot ser molt poderosa. Però només perquè els teus pares o germans honorin un punt de vista no vol dir que hagis d'estar d'acord amb ells. Avui notaràs que les seves creences religioses o valors personals són diferents de les teves. Només pren-ho en compte i deixa-ho ser.

Lleó Avui tindràs notícies d'algun amic que viu lluny o un col·lega de fa molt de temps. La configuració celestial augmenta els contactes a la distància. Potser rebis un correu electrònic d'algú que vas conèixer a l'escola. O potser rebes una trucada telefònica d'una persona que solia treballar amb tu. Obre't a totes les connexions. Podràs ajudar aquestes persones, o potser acabin ells fent-te un favor a tu!.

Verge Avui és un bon moment per finalitzar projectes que hagin estat endarrerits o deixats de banda. L'energia de la configuració celestial us guiarà per consumar les coses del vostre passat. Potser hi ha un informe que estigui ple de pols al vostre escriptori. Aquest és el moment perfecte per treure'l i acabar-lo. O si has estat pensant a fer recerca sobre algun tema important, aquest seria el moment perfecte per navegar a la web.

Balança És possible que avui sentis atracció per algú que és una cosa tímida o distant. La configuració astral d'aquest dia us incentivarà a treure alguna persona de la seva llunyania. Si tens un soci que és una cosa tímida en la seva expressió, avui podràs alegrar-li una mica. Explica-li acudits divertits i deixa clar que l'aprecies. Ajuda'l a sentir més seguretat i incentiva els seus esforços, així et faràs una nova amistat.

Escorpí Amb la configuració planetària d'avui, experimentaràs algunes demores menors a la comunicació. El vostre servidor de correu electrònic estarà caigut per part del dia. O potser no rebis alguna cosa per correu perquè està endarrerit. O tindràs problemes per contactar amb algú per telèfon. Intenta no frustrar-te gaire amb aquests problemes.

Sagitari Si és que vas de viatge, avui tindràs alguns retards als teus plans. Amb l'energia celestial en funcionament, hi haurà algunes demores menors en les activitats relacionades amb la comunicació, els viatges en tren o els avions. Dóna't més temps per als viatges de curta distància perquè les autopistes estaran atestades de trànsit.

Capricorn Avui la teva curiositat estarà molt desperta. Tindràs un nou hobby o tema d'interès. Seria bo esbrinar. Passa temps navegant pel web i aprenent més sobre el teu tema preferit. O demana-li a amistats o col·legues més informació sobre el tema. Fins i tot gaudiràs aturar-te en una llibreria per comprar un llibre sobre això. Amb l'alineació astral d'avui, el vostre intel·lecte necessita ser satisfet.

Aquari Avui vols tenir una cura extra amb les teves paraules. Les energies planetàries et faran sentir una mica de distracció. ¡Al teu cap ressonen centenars d'idees alhora! Tracta de prendre't el teu temps amb els projectes que maneges a la feina. Amb aquesta energia astral, desitjaràs controlar dues vegades tot per assegurar-te que no hi hagi errors.

Peixos En aquest moment tindràs ànsies d'expressar-te abans de fer-ho davant d'una audiència més gran. L'alineació celestial t'incentivarà perquè prenguis el centre de l'atenció de tothom. Si heu de presentar idees a un client o un inversor potencial, podreu generar una impressió memorable. I si intentes guanyar més reconeixement al teu camp, avui aconseguiràs trobar una nova estratègia per a l'èxit.

tracking