Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Si tens parella, avui potser has de deixar que ella marqui el rumb. L'energia astral en joc està agitant alguns vents poderosos de canvi per a tu. Potser la teva parella tingui ganes de casar-se. Hauràs d'analitzar aquesta possibilitat amb compte. O tots dos podrien voler viure junts. Et sentiràs bé si aconsegueixes fer plans sòlids per al futur. La teva parella et podria proposar la idea perfecta.

Taure Amb l'alineació astral d'avui, et podries trobar desitjos de conquesta. Si t'atreu un veí o veïna, podries acabar conversant amb tal quan treus les escombraries al carrer o surts a passejar el gos. O, si ets a l'oficina, et podries enamorar d'una col·lega. Com un adolescent, sentiràs que el cor batega amb intensitat quan creues la mirada amb l'objecte del teu desig.

Bessons Avui, tenint en compte l'aspecte en joc, podries tenir problema per concentrar-te en qüestions pràctiques. És una influència planetària de molt romanticisme. Mentre estiguis tallant la pastura sentiràs desitjos sobtats d'estar amb la teva parella! Tracta de fer que el dia sigui especial per a tots dos. Converseu i sentiu-vos a prop. No permetis que cap interrupció faci malbé el clima. Honra la teva relació i planifica coses per al futur que et facin feliços.

Cranc Avui decidiràs acostar-te a una relació nova. Si no t'has comunicat gaire darrerament amb la teva parella, és un bon moment per tenir una llarga xerrada. Desitjaràs compartir els teus desitjos i somnis. O si has estat parlant molt amb el teu amoret, sentiràs la necessitat de compartir el dia tranquil·lament i acollidorament. L'energia astral en joc us incentivarà a experimentar amb energia nova.

Lleó Avui podries sentir un amor profund per la teva parella. L'alineació planetària agita algunes emocions potencialment intenses. Podria emportar-te temps analitzar aquests impulsos. Una part de tu potser està profundament enamorada, però l'altra podria desitjar fugir lluny d'aquesta relació! Tingues paciència i no prenguis decisions sobtades. No surtis corrents a Las Vegas ni tampoc et comprometis abans d'hora.

Verge En aquest moment podries sentir un impuls magnètic cap a la teva parella. Si estàs sortint amb algú, probablement vulguis passar el dia amb ell o ella. Estaràs d'ànim per donar i rebre afecte i atenció. L'energia astral d'avui diu que els teus sentiments poden intensificar-se. Podries sentir perdut enamorament. Intenta evitar fer ximpleries si les pots evitar!

Balança Amb l'alineació astral d'avui, et podries trobar desitjos de conquesta. Desitjaràs passar el dia amb una persona molt especial. Tracta de crear un moment meravellós amb ella. No et quedis a casa treballant en feines avorrides que pots fer en un altre moment. Desitjaràs sortir. Potser hauries d'anar a una trobada esportiva oa un recital. Gaudiràs veient alguna cosa especial. També és un gran dia per sortir i entrar en comunió amb la Mare Natura.

Escorpí Amb l'alineació planetària d'avui, podries sentir una gran atracció cap a algú nou. Podria ser una persona coneguda i podries desitjar conèixer-la millor! Les energies planetàries de la conquesta potser t'inspiren a exercir els teus encants. Realment saps com festejar quan en tens ganes, i podries impressionar-la amb el teu sentit de l'humor i impactant estil personal.

Sagitari Avui podries tenir un desig físic fort per algú. L'energia astral en joc augmenta els teus sentiments de passió. Si no tens parella, podries tornar-te una mica boig/a amb un nou amor. Invita'l a una cita romàntica o conquista'l amb una nota d'amor insinuant. Si estàs en una relació, hauries de planificar passar un temps en intimitat amb la teva parella. Estaràs d'ànim per gaudir de la companyia.

Capricorn Amb el canvi en la configuració planetària, finalment hauries de poder clarificar la teva vida amorosa. Últimament les teves emocions han estat una mica confuses. Desitges estar amb algú, i al minut següent vols ser lliure. Avui aquests sentiments caòtics començaran a apaivagar-se. Pren-te un temps per meditar i prendre aire. Escolta els missatges del cor.

Aquari El canvi en l'alineació planetària d'avui et portarà més sensació de pau romàntica. Si has tingut problema per entendre una relació, avui la veuràs amb més claredat. La teva ment finalment t'oferirà la solució que necessites. Et sentiràs bé amb qualsevol elecció que facis i sabràs com posar-la en acció. No dubtis a actuar segons els impulsos que et dicti el cor.

Peixos Si tens parella avui podries tenir un gran gest romàntic. Podries comprar un regal costós al teu amor amb l'esperança d'impressionar-lo. O podries aconseguir-lo amb un gest nou i divertit que demostri aquest encant que tens. Sentiràs desitjos de fer cas a la passió que abrigues al teu interior. No et facis enrere per nerviosisme o timidesa. Permet-te expressar tot l'afecte i la tendresa que sents.

tracking