Agenda

Diada de Sant Romà de Les Bons

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Diada de Sant Romà de Les Bons

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

Diada de Sant Romà de Les Bons

L'església de Sant Romà de les Bons obre les portes, com cada dilluns de Pasqua, per celebrar la tradicional diada de Sant Romà de les Bons. La missa serà oficiada per mossèn Antoni Elvira. Tothom hi és convidat, i per celebrar la festivitat, després de la Missa solemne en honor a Sant Romà de les Bons, tindrà lloc l'aperitiu popular. Hora: 12 h. Església de Sant Romà de les Bons. Encamp.

FIRES I MERCATS

Xocofest Andorra capital 2022

Mercat del cacau amb espectacles de màgia itinerants de 17 a 21 h. Concerts i tallers infants d’elaboració de xocopops. Antiga Caserna de Bombers d’Andorra la Vella. Andorra la Vella. Fins al dia 18 d’abril.

VISITA

Visita guiada Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Hora: 16 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘La realidad y el deseo. Exposición homenaje a Luis Cernuda’

La mostra presenta obres del poeta de la Generació del 27, il·lustrades per artistes contemporanis com ara Modest Cuixart, Albert Ràfols Casamada, Cesc, Miguel Condé, Assumpció Mateu, Susana Pruna, Antoni Taulé i Isidre Marcet, entre d’altres. Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella.

Fins al 8 de maig del 2022

‘Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

Exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre final del segle XIX i principi del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

Joel Meyerowitz

Exposició de fotografia de Joel Meyerowitz.

Galeria Alta, a Anyós. La Massana.

Fins al 21 d’abril.

‘Herejía mecànica’

Exposició de Ricardo Muñoz. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 14 de maig.

‘Un planeta submergit pel plàstic’

Exposició de Whitlow Delano. L’entrada al Museu serà gratuïta durant tota la durada de l’exposició. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

Sèrie Ikebana, les noves fotografies de tardor

Sèrie Ikebana, les noves fotografies de tardor. Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de juny.

Gaset Flinch

L’exposició de l’artista Judit Gaset, amb què s’enceta aquesta nova etapa de la Sala d'exposicions del Govern, és la primera d’un projecte que sota el títol 'TRAJECTÒRIES' vol mostrar el treball dels artistes de casa nostra amb més de trenta anys de trajectòria i que no han estat mai objecte de cap exposició individual per part del Ministeri de Cultura. Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny.

tracking