x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 19/01/2022 a les 06:45
Àries
Avui hi haurà molta tensió emocional a l'aire. Ja sigui que estiguis a casa teva oa la feina, et perseguiran vells problemes, i això no és justament el que tenies al cap per avui! Podria ser el moment ideal per xerrar les coses amb claredat, i treure del teu pit les coses que encara t'estan molestant i les que molesten altres persones.
Taure
L'atmosfera d'avui pot fer que entris en contacte amb tu mateix/a i et concentris en les teves emocions, cosa que generalment no t'agrada fer. No necessitaràs fer gaire per entusiasmar els teus companys de feina. Tindràs tot el que necessites per tenir tothom al palmell de la mà. Tampoc no hi ha necessitat de fer que la situació es vegi més seriosa del que és. Ningú t'ho creurà avui!

Bessons
La qüestió de poder és un tema clau per a tu, i l'alineació planetària farà que el tema aflori. Què fas amb el poder de què disposes? Com es manifesta el teu poder a la teva professió? El fas servir exclusivament en benefici propi, o ho estencs al teu voltant? Avui hauràs de fer-te aquestes preguntes i pensar en el poder que obtens del teu coneixement del món que t'envolta.
Cranc
Avui treballaràs sobre l'opinió que tens de les teves pròpies habilitats personals. La influència dels planetes avui sembla estar apuntant a àrees que tenen a veure amb el poder que tens al teu interior. Ets capaç de fer-te valer tot el que volguessis a la teva feina? Realment tens una seguretat total al teu geni personal? Pensa-ho!
 
Lleó
Gaudiràs de xerrar amb els altres al llarg del dia. La configuració celestial augmentarà la teva necessitat de ser social. Potser no tingues ganes de treballar. En canvi, estaràs més concentrat/da en la diversió. Potser et reuniràs amb un grup d'amics per esmorzar. O et divertiràs en una festa especial més tard. Envolta't de diferents persones. Tindràs ganes de festejar i de ser festejat. Desplegant tots els teus encants, et resultarà fàcil fer nous amics.
 
Verge
Potser estigues d'humor per a un viatge. L'alineació planetària us anima a visitar nous escenaris. Gaudireu d'unes llargues vacances en un lloc exòtic. O potser et diverteixis simplement sortint a passar el dia a algun lloc. Buscaràs inspiració i varietat. Potser vols visitar un parc, un poble proper o un sector sofisticat de la teva ciutat. Porta la teva parella o la teva família sencera amb tu així podran tots gaudir d'un bon moment.
 
Balança
Has de parar atenció a les primeres impressions. L'alineació planetària indica que hi podria haver situacions laborals estranyes a la porta. Potser un client comercial no és honest amb un negoci. O potser un company de feina està sent competitiu. Avui podreu percebre les veritables motivacions de les persones. Els teus sentits psíquics estaran realçats, i seràs capaç de detectar vibracions sobre coses no dites. No tinguis por actuar guiat pels teus instints.
Escorpí
Estaràs concentrat/ada en assumptes pràctics. Amb l'aspecte en joc, descobriràs que necessites equilibrar comptes. O potser descobreixis que necessites fer alguns arranjaments a casa teva. Pren-te el temps per prestar atenció a aquests petits detalls al llarg del dia. Et sentiràs bé en solucionar coses que afecten el teu entorn immediat. Aquest és també un bon moment per tallar la gespa o treballar al teu jardí.
 
Sagitari
Et veuràs forçat a treure el teu cap dels núvols avui. El cel et farà realitzar un tipus de revisió de la realitat en les teves relacions i la teva carrera. Estàs completament segur/a que alguna de les persones que has conegut recentment, i que la feina que has estat fent són realment bones influències per a tu com a persona? Està molt bé poder fer el que vols, però no a costa dels teus valors personals.
Capricorn
Ets molt directe per fer les coses, més que res perquè no pots suportar passar ni un segon en dubtes. Avui la posició dels planetes accentuaran tots els aspectes preocupants de totes les preguntes sense respostes que tens a la vida en aquest moment. Sentiràs desitjos de fer alguna cosa, encara més ràpid que de costum. Estàs escapant dels teus problemes en comptes d'enfrontar-los una vegada per totes?
Aquari
Avui sentiràs la teva part més sensible a flotació. Donada la configuració celestial i el teu signe solar, els planetes probablement t'estiguin dient que et protegeixis de la tensió violenta que hi ha a l'aire, ja sigui a la teva vida professional com a personal. Podries estar aprenent a no dir “si” automàticament a tot el que et demanin. ¡Aquesta és just l'oportunitat que necessites per independitzar-te!
Peixos
Aquest probablement sigui un bon moment per pensar en les teves ambicions a la vida. Sigui el que sigui que facis per guanyar-te la vida, probablement tinguis metes pel que fa al teu creixement personal i professional. Quines són les motivacions reals que s'amaguen darrere les teves ambicions professionals? Pots respondre aquesta pregunta amb honestedat? Si és així, és perquè us trobeu sincronitzat amb l'alineació dels planetes d'avui.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts