x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Retorn de 'La Unidad'

La Unidad

La Unidad

La Unidad

La Unidad

La Unidad

La Unidad

Londres traurà la taxa de la BBC l'any 2027

Londres traurà la taxa de la BBC l'any 2027

Londres traurà la taxa de la BBC l'any 2027

Actualitzada 18/01/2022 a les 06:49
La segona temporada de La Unidad ja té data d’estrena. Els nous episodis de la sèrie original de Movistar+ arribaran a la plataforma al març, amb una nova missió en la qual els membres de la unitat antiterrorista internacional de la policia espanyola s’han convertit en l’objectiu.

El thriller creat per Dani de la Torre i Alberto Marini mantindrà en aquest lliurament l’ambiciós nivell de producció que va caracteritzar l’anterior i anirà un pas més enllà en la història d’aquests herois anònims, perquè els membres de la unitat s’enfronten a una situació sense precedents. Així, una operació els converteix en objectiu dels terroristes, mentre miren d’esbrinar si hi ha un talp en l’equip liderat per Carla Torres (Nathalie Poza).

Sobre les principals diferències d’aquesta nova etapa de la sèrie respecte a l’anterior, Dani de la Torre ha destacat que ha canviat la motivació dels personatges: “En la primera temporada els nostres policies es desvivien professionalment per atrapar els terroristes i els terroristes intentaven fer complir els seus propòsits estratègicament. Ara la motivació ja no és professional, ja no serveix de res arribar abans, l’objectiu no és fer mal a gran escala”, precisa.

En aquesta nova tanda de capítols s’incorporen al repartiment Frances Orella, Pepo Oliva, Fran Cantos i Aroa Rodríguez, a més d’un important elenc d’actors internacionals de més de sis nacionalitats diferents, entre els quals destaquen Moussa Echarif, Amina Leony, Mekki Kadiri o Bouzan Hadawi. La sèrie compta, a més, amb la col·laboració especial de Fele Martínez com Sanabria.
 
LONDRES TRAURÀ LA TAXA DE LA BBC L'ANY 2027
Londres traurà la taxa de la BBC lany 2027El govern britànic congelarà la taxa que serveix per finançar la corporació pública BBC els dos pròxims anys i l’eliminarà del tot per passar a un nou model a partir del 2027. La ministra de Cultura, Nadine Dorries (foto), el departament de la qual és responsable de la BBC, ha dit en un missatge en Twitter que el seu anunci és l’“últim” que es realitzarà sobre la taxa anual que paguen les persones que tenen televisió o la veuen per internet i amb la qual es finança la radiotelevisió pública. “Ara és el moment de tractar i debatre noves maneres de finançar, secundar i vendre els grans continguts britànics”, va escriure la ministra. En expirar l’actual conveni amb la BBC, el 31 de desembre del 2027, si els conservadors segueixen en el poder la seva idea és suprimir la taxa, que actualment és de 159 lliures anuals, per passar a un model que s’acosti a serveis per subscripció com ara Netflix, HBO o Amazon Prime Video.
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts