Michael Cera i Mary Elizabeth Winstead a la pel·lícula 'Scott Pilgrim contra el mundo' (2010).

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Scott Pilgrim està a punt per lliurar una altra batalla. Després de convertir-se en un fenomen de culte tant en el món del còmic com en el del cinema, el personatge creat per Bryan Lee O’Malley tindrà l’oportunitat de transcendir en un altre mitjà. En aquesta ocasió, el baixista de Sex Bob-omb assaltarà l’àmbit de les sèries de la mà de Netflix amb un anime, un format molt encertat si tenim en compte que el material original bevia de l’estètica dels manga.

La ficció televisiva està sent desenvolupada pel mateix O’Malley al costat de BenDavid Grabinski (¿Te da miedo la oscuridad?), com avança The Hollywood Reporter. En aquests moments, el projecte està en plena fase de preproducció i encara no ha rebut llum verda definitiva, però si tira endavant es podrà gaudir a través de la citada plataforma i estarà produït per UCP (The Umbrella Academy).

Per part seva, l’estudi nipó Science SARU (Star Wars: Visions) s’encarregarà de l’animació, i un dels seus líders creatius, l’espanyol Abel Góngora, en serà el director. En l’apartat de la producció es tindrà en compte l’equip de l’adaptació cinematogràfica, ja que tant el seu realitzador, Edgar Wright, com Marc Platt, Jared LeBoff, Adam Seigel, Michael Bacall i Nira Park figuraran com a productors executius.

La pel·lícula, estrenada el 2010, dotava de tridimensionalitat Pilgrim amb un estil visual molt distintiu. Igual que els còmics en els quals es basava, Scott Pilgrim contra el mundo relatava la història d’amor entre el seu protagonista i l’enigmàtica Ramona Flowers. Encara que no va aconseguir triomfar a taquilla, la cinta s’ha guanyat un estatus de culte amb el pas dels anys gràcies a aquesta estètica i a un repartiment integrat per Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Anna Kendrick, Chris Evans i Kieran Culkin, entre d’altres.

tracking