Televisió

Doble sorpresa

AMC anuncia la renovació, per una vuitena temporada, de ‘Fear The Walking Dead’ i aprofita per revelar un retorn molt esperat pels fans: el de l’actriu Kim Dickens.

Kim Dickens tornarà a 'Fear The Walking Dead'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara li queda recorregut a l’univers de The Walking Dead. Tot i que la sèrie mare ja ha anunciat que l’onzena temporada serà l’última, Fear The Walking Dead continua amb el seu recorregut a AMC. De fet, la cadena acaba d’anunciar la renovació de la ficció per una vuitena temporada just quan finalitza la primera part de la setena tanda d’episodis.

No obstant això, aquest anunci, realitzat a Talking Dead, també ha portat una sorpresa sota el braç. I no és una altra que el retorn de l’actriu Kim Dickens, que tornarà a la ficció per posar-se novament a la pell de Madison Clark, la mare d’Alicia. La sorpresa per als fans ha estat majúscula, atès que es donava per mort aquest personatge des de la quarta temporada. A més, arriba en un moment ideal per a Alicia, qui s’enfronta a la guerra que li ha declarat a Strand.

“Madison Clark és un personatge fonamental del nostre món. Heroica, complexa, i que es converteix en guerrera i després en una força de benevolència. El talent pur i la força de Kim Dickens electrificarà l’univers de The Walking Dead una vegada més i no podem ser més afortunats de tenir-la un altre cop amb nosaltres”, explicava Scott M. Gimple, productor executiu de la ficció.

Cal recordar que la mort del personatge es va produir al vuitè episodi de la quarta temporada, quan Madison se sacrifica pel grup durant un assalt zombi. No obstant això, ni el seu cadàver ni la seva transformació en zombi van aparèixer en pantalla. I aquesta circumstància l’aprofitaran els guionistes de Fear The Walking Dead per ressuscitar-la i tancar una vella ferida amb els fans i amb la mateixa Dickens, que va mostrar malestar per la mort del personatge.

Al costat de tota aquesta informació, AMC ha compartit un petit avanç de la segona part de la setena temporada, que s’estrenarà el 17 d’abril.

tracking