Televisió

Les sèries del mes (i III)

Netflix acomiadarà l’any amb l’esperat llançament de la quarta temporada de ‘Cobra Kai’. El ‘reboot’ d’‘Aquellos maravillosos años’ és una altra estrena a destacar.

'Cobra Kai' estrenarà la quarta temporada l'últim dia de l'any.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Wild Bill, 14 de desembre a AXN. Rob Lowe dona vida a Bill Hixon, el millor cap de policia metropolitana dels Estats Units durant tres anys consecutius i que, buscant un nou repte, s’estableix en un nou destí al costat de la seva filla Kelsey de 14 anys, una experiència que l’obligarà a qüestionar-s’ho tot sobre si mateix.

- Aquellos maravillosos años, 22 de desembre a Disney+. Una altra revisió d’un clàssic televisiu en clau afroamericana, en aquest cas de la cèlebre Aquellos maravillosos años. La sèrie relata la història de la família Williams en la dècada dels 60 a través dels ulls de Dean, un nen de 12 anys amb molta imaginació.

- The Ferragnez - La serie, 9 de desembre a Amazon Prime Video. Chiara Ferragni és una empresària digital i icona de la moda amb més de 25 milions de seguidors a Instagram. Fedez, un artista polifacètic amb més de 60 discos de platí i 13 milions de seguidors en la mateixa xarxa social. Aquesta sèrie documental rodada entre finals del 2020 i principis del 2021 ofereix als seus seguidors una visió de la parella mai vista abans, des del segon embaràs de Chiara fins a la primera participació de Fedez al famós Festival de Música de Sanremo.

- Cobra Kai (T4), 31 de desembre a Netflix. La plataforma Netflix acaba l’any sense estar-se de res, amb l’esperada estrena de la quarta temporada de Cobra Kai. Aquest retorn arriba gairebé un any després de l’estrena del tercer lliurament, que precisament va veure la llum l’1 de gener passat. Després del final de l’últim capítol emès, la trama ha de prosseguir, ja que no es va acabar de resoldre del tot. Cal recordar que Johnny Lawrence (William Zabka) i Daniel LaRusso (Ralph Macchio) van haver de fer equip per enfrontar-se a John Kreese (Martin Kove), exmentor de Johnny i responsable de la usurpació del dojo Cobra Kai.

tracking