La proposta del dia

'Les Montgolfières' (Cia Carinale Eventil)

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Les Montgolfières' (Cia Carinale Eventil)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I TRADICIONS

‘Les Montgolfières’ (Cia Carinale Eventil)

Espectacle itinerant. Recorregut per l’avinguda Meritxell i arribada a la plaça Príncep Benlloch. Hora: de 17.30 a 20 h. Avinguda Meritxell. Andorra la Vella.

Espectacle itinerant pel Centre de Canillo

Espectable itinerant visual, inspirat en els quatre elements (terra, foc, aire i aigua), en una conjunció individual de volum, alçada, ritme, mobilitat, textura, color i sensacions, on cada element creat per un únic artista constructor mostra l’essència de cadascun d’aquests elements. Hora: de 17 a 18 h. Canillo.

Fira de Santa Llúcia

Durant la fira hi haurà diferents parades de venda d’artesania i productes locals i diferents actuacions musicals, contacontes i tallers gratuïts. Hora: a partir de les 10 h.

Plaça Sant Miquel. Encamp.

Christmas Village d’Ordino

Fira de Nadal, espectacles i tallers. Hora d’11 a 20 h. Poble d’Ordino. Ordino.

ESPECTACLES

‘Imagina’

Espectacle de màgia amb Joaquín Matas, reconegut mag català que ret tribut a la màgia de saló amb una barreja d’humor irreverent, llenguatge col·loquial i la complicitat del públic. Hora: 13 h, 15 h i 17 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

MAPPING

‘La nuit de montagnes + ET SI C’ÉTAIT VRAI?’

L’Associació Ull-Nu i l’ambaixada de França organitzen la segona edició d’aquesta trobada de la creació i de la projecció en gran format. Hora: de 18 h a 21 h. Casa de la Vall. Andorra la Vella.

MÚSICA

‘Un concert de conte’ - Ordino Clàssic

Una proposta creada pel dramaturg Juanma Casero sota la direcció de Joan Hernández, en què la màgia de la música i el teatre es fusionaran per fer descobrir la música clàssica de forma amena i divertida al públic familiar. Una bona manera d’iniciar-se en aquest gènere. Hora: 18 h.

Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.

Dj Fran Morales - après ski

Fins al 18 d’abril del 2022, tots els dies de la setmana, de cinc de la tarda a nou de la nit, Daguisa Hotels organitza l’Après Ski by The Roof Top Van, amb un variat programa de música. Hora: 17 h.

The Roof Top Van. Escaldes-Engordany.

Saxattack & Richy

Prepara’t per descobrir aquesta fusió de DJ i saxo en directe, improvisació en estat pur de Deep-house. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITA

L'objecte intrús-Visitar descobreix

Aquesta proposta interactiva no és una visIta com les altres. Tu seràs el protagonista perquè hauràs de posar la vista a treballar per mirar de descobrir quins objectes s’han colat a la col·lecció del museu. Hora: a les 12 h i a les 16 h.

Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Visites guiades a l'espai Columba i Casa de la Vall

Dues localitzacions indispensables per copsar la idiosincràsia d’Andorra. Hora: a les 12 h i a les 16 h. Espai Columba i Casa de la Vall. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘A taula amb el Sergi’

Té com a objectiu reconèixer Sergi Mas com a artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria a les noves generacions. Ell va ser qui va crear La Xarranca l’any 1991 i actualment n’és el president honorífic. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘MIRADAS’

Exposició del pintor Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’11 de gener del 2022.

‘De l’instagram al mur’

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.

Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

‘Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas’

L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. L’exposició es complementa amb algunes obres procedents de la col·lecció Carmen Thyssen que comparteixen autor. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

‘Les Escaldes: Pioners de l’hoteleria 1900-1960’

Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 8 de gener.

‘La successió del bosc’

Projecte escultural que vol realçar la candidatura del Campionat del Món d’esquí alpí Andorra 2027 a través dels valors de la cultura, l’art i la sostenibilitat. A la vegada, vol fer extensiu a totes les parròquies i a la seva població l’esdeveniment cridat a ser una fita històrica per a l’esport andorrà i per al país en general. Plaça dels Arínsols. Encamp.

Fins al 5 de desembre.

‘Dessine-moi l’écologie’

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 27 d’agost del 2023.

tracking