TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

La proposta del dia

Una família amb Déu

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Una família amb Déu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Una família amb Déu

Sun Myung Moon i Hak Ja Han Moon són coneguts com el Pare i la Mare de la Pau; han fundat i donat suport a nombroses organitzacions i xarxes d’abast mundial per avançar en la coordinació internacional i la cooperació interreligiosa. Aquest catàleg forma part d’un projecte per commemorar el Centenari de la vida i l’obra del Pare Moon, per celebrar l’Aniversari de les Bodes de Diamant dels Verdaders Pares i per inspirar molta gent a unir-se als seus. Edifici l’Estudi. Ordino.

Fins al 2 de desembre.

CONCURS

Segona edició del concurs del còmic nadalenc de canillo

La Biblioteca de Canillo rep la segona edició del concurs de còmic nadalenc destinat al públic infantil i juvenil. Biblioteca. Canillo.

Fins al 19 de desembre.

EXPOSICIONS

‘La pedra seca a Andorra’

Durant tota la setmana s’exposen les fotografies dels guanyadors del concurs de fotografia de l’edició passada, juntament amb una exposició que recorre diversos centres educatius i que el ministeri de Cultura i Esports, en cooperació amb el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, ha fet amb la finalitat de fer arribar a l’alumnat de secundària la importància del patrimoni de la pedra seca a Andorra. Vestíbul del ministeri de Cultura (antic Hotel Rosaleda). Encamp.

Fins al 3 de desembre.

‘A taula amb el Sergi’

Té com a objectiu reconèixer Sergi Mas com a artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria a les noves generacions. Ell va ser qui va crear La Xarranca l’any 1991 i actualment n’és el president honorífic. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

‘MIRADAS’

Exposició del pintor Joaquín Ureña. Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 13 h.

Ambaixada d’Espanya a Andorra. Andorra la Vella. Fins a l’11 de gener del 2022.

‘De l’instagram al mur’

Els passadissos del Centre esportiu del Pas de la Casa acullen l’exposició fotogràfica De l’Instagram al Mur, amb imatges d’Andorra Picture (@andorra_picture). Les fotografies tenen un mateix fil conductor: Andorra.

Centre esportiu del Pas de la Casa. Encamp.

Fins al 31 de desembre.

‘Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas’

L’exposició disposa d’una selecció de quadres d’artistes catalans que la col·lecció d’art de Crèdit Andorrà ha anat forjant des del 1989. Casas, Urgell, Mir o Meifrèn són alguns dels protagonistes de la mostra. L’exposició es complementa amb algunes obres procedents de la col·lecció Carmen Thyssen que comparteixen autor. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 9 de gener del 2022.

‘Les Escaldes: Pioners de l’hoteleria 1900-1960’

Un passeig històric pels hotels escaldencs més emblemàtics que rememoren temps passats en què els beneficis de l’aigua termal passen a ser un reclam per atreure un turisme de banyistes.

Espai Caldes. Escaldes-Engordany.

Fins al 8 de gener.

‘La successió del bosc’

Projecte escultural que vol realçar la candidatura del Campionat del Món d’esquí alpí Andorra 2027 a través dels valors de la cultura, l’art i la sostenibilitat. A la vegada, vol fer extensiu a totes les parròquies i a la seva població l’esdeveniment cridat a ser una fita històrica per a l’esport andorrà i per al país en general. Plaça dels Arínsols. Encamp.

Fins al 5 de desembre.

‘Dessine-moi l’écologie’

L’exposició pretén obrir els ulls sobre l’estat del planeta i les conseqüències de la nostra activitat sobre àmbits com la biodiversitat, la salut, la pol·lució, etc. MW Museu de l’Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

‘Abracadabra: Il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’

Descobriu una de les facetes més desconegudes de la família Areny-Plandolit, la vinculació d’alguns dels seus membres amb el món de la màgia. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino. Fins al 27 d’agost del 2023.

tracking