Un fotograma d''El juego del calamar'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ningú s’esperava que El juego del calamar, sèrie coreana de les moltes que té Netflix en catàleg, assolís l’èxit que va assolir, però en poques setmanes la ficció desenvolupada per Hwang Dong-hyuk es va transformar en el títol més vist de la història de la plataforma. Amb aquestes dades a la mà, era molt difícil que la sèrie es quedés sense continuació, però Hwang es feia pregar davant la possibilitat d’una segona temporada.

El director coreà, a qui se li va ocórrer la idea fa anys, en plena gran recessió del 2008, ha declarar reiteradament que per a ell no era prioritari posar-se a treballar en nous episodis. Almenys, en un principi. Però el fenomen no ha deixat de créixer, i sembla ser que els executius de Netflix han aconseguit convèncer-lo. D’aquesta manera, Hwang ha confirmat als mitjans que ja està desenvolupant la segona temporada d’El juego del calamar. No ha donat més detalls, tret que “Gi-hun tornarà”, amb referència al personatge interpretat per Lee Jung-jae.

És cert que ja la primera temporada deixa entreveure camins que es poden prendre en cas que hi hagi continuació, i abans que això es confirmés Hwang va revelar el desig d’aprofundir en els secrets del joc de supervivència que dona nom a la sèrie. És a dir, el primer lliurament es va centrar sobretot en els concursants, i el creador vol centrar ara el punt de vista en les autoritats que investiguen el concurs i en el misteriós reclutador de jugadors.

DESCARTAT L''SPIN-OFF' DE 'LOS 100'

CW ha decidit no seguir endavant amb l’spin-off de Los 100, després d’haver estat dos anys en desenvolupament. El pilot va ser presentat en la setena i última temporada de la ficció original. Malgrat que la cadena nord-americana no li havia donat llum verd a la sèrie encara, el maig del 2020 el projecte seguia viu. Pel que sembla, segons informa Deadline, la ficció encara estava en l’aire perquè es discutia si aquesta preqüela havia d’estrenar-se a CW o a la plataforma d’streaming de la mateixa companyia HBO Max. A més, des de CW es va donar esperances als fans de Los 100 afirmant que aquest ambiciós projecte anava en el bon camí. La preqüela estava ambientada 97 anys abans, just quan comença la fi del món amb una apocalipsi nuclear que acaba amb la major part de la població de la Terra. La història segueix un grup de supervivents mentre lluiten per crear una societat des de zero.

Los 100

tracking