Televisió

Desenllaç a la vista

La temporada final de ‘Better Call Saul’ s’estrenarà en dues parts, segons ha avançat ‘Variety’. La primera tanda de capítols es podrà veure la primavera vinent.

L'actor Bob Odenkirk, en un moment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot té un principi i un final. Mai és fàcil tancar una sèrie de llarg recorregut, però el 2022 vindrà carregat de comiats de ficcions que ens acompanyen des de fa anys. Títols com The Walking Dead o Better Call Saul diran adeu per sempre. Precisament de la reeixida preqüela de Breaking Bad s’han conegut algunes novetats.

A principi de l’any 2020 vam saber que el drama d’AMC arribaria al final amb la sisena temporada. Ara, gràcies a la revista Variety, ja en sabem més detalls: el lliurament final de la ficció, que comptarà amb tretze capítols, es dividirà en dues parts. Si bé encara es desconeix quants episodis tindrà cadascuna, la primera tanda estarà disponible la primavera del 2022. Cal tenir en compte que la producció va patir alguns retards en la gravació pel fet que el protagonista, Bob Odenkirk, va patir un atac de cor al set de rodatge el mes de juliol passat.

Rhea Seehorn, que dona vida al personatge de Kim Wexler, ha assegurat a Variety estar entusiasmada amb els nous guions: “Aquesta temporada és una bogeria. Deixarà la gent bocabadada. No puc esperar que s’estreni.” La intèrpret també ha aprofitat per parlar de l’estat de salut d’Odenkirk. Segons les seves paraules, l’actor “ja s’ha recuperat completament. Aquesta és la millor notícia que podíem rebre”, ha ressaltat.

tracking