Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Ets molt conscient de la teva imatge com a mare o pare (si escau) i de la teva vida personal i professional. El major ímpetu de la teva vida és el que anomenes “la construcció de la teva personalitat”. Però aquesta “personalitat” ha d'estar en constant evolució. L'energia astral us ajudarà a apropar-vos als ideals que la vostra personalitat tindrà el dia de demà.

Taure La gran creativitat de què gaudeixes ara t'aportarà el desig de canviar la teva decoració interior. Et sentiràs amb ganes de tornar a pintar el teu departament o de sortir de compres per canviar tot el teu guarda-roba. Una cosa és segura, et sentiràs com si necessitessis ordenar la teva vida. Això serà bo i positiu per a tu de qualsevol manera.

Bessons Avui no és dia per tenir. L'energia astral en joc potser t'està demanant que reconsideris el teu comportament dels darrers dies. T'has comportat massa exigentment amb els teus amics i companys de feina? Els has demanat allò impossible? És un bon moment per adonar-se que els altres poden no ser tan forts com tu.

Cranc La configuració astral d'aquest dia us traurà algunes coses al tema perquè les penseu. Tens tendència a evitar les activitats per a les quals no hi ha retribució financera. Què et passa si només fas alguna cosa per diversió? Posa't en ment fer alguna cosa només pel plaer de gaudir-ne. La recompensa serà la teva pròpia tranquil·litat mental!

Lleó Donat alguns problemes familiars, sentiràs que et cal protegir-te de la resta del món. L'energia astral d'avui us ajudarà a calmar-vos ia acceptar les coses tal com vénen. No t'afanyis. L'única manera d'obtenir una autonomia real és a través de la maduresa que reps amb el pas del temps. Tingues fe que aquesta arribarà en el moment indicat.

Verge Tens tendència a tenir massa crítica i duresa cap a tu. Això pot resultar molt perjudicial per a algunes persones, però n'has fet una de les teves fortaleses. El dia d'avui us ajudarà a utilitzar la vostra pròpia autocrítica per al vostre desenvolupament personal. Més vés amb compte, avui, no reprimeixis les teves emocions amb el teu fort sentit d'autodisciplina.

Balança Cap on s'encamina la teva relació? Aquesta és una mena de pregunta que et faràs el dia d'avui. Serà el moment just per demanar les garanties que necessites per sentir-te en una posició segura a la teva relació. En un nivell més general, és un bon moment per descobrir quins llocs de la teva vida et fan sentir més com a “casa”.

Escorpí Malauradament, avui no serà un dia gaire tranquil. L'energia celestial us ajudarà a recordar les vostres responsabilitats envers la vostra parella i família. Has abandonat una mica certes persones darrerament? Ets la persona conscient i atenta que voldries ser? Utilitza aquest dia per establir-te regles tant a la teva vida personal, com pública... I atempti a les mateixes!

Sagitari Certs aspectes del teu entorn immediat et molestaran en aquest moment. Ja sigui que es tracti dels teus veïns, o les persones amb qui et creues cada dia pel carrer, sentiràs com si algú o alguna cosa intentés molestar la teva tranquil·litat. El dia d'avui us ajudarà a aprendre a manejar aquests inconvenients diaris amb paciència i respecte pels altres.

Capricorn Avui la influència de l'alineació celestial t'empenyerà a buscar allò que et falta a la teva vida emocional. Si és que sents soledat, només intenta oblidar-te'n durant un temps. Com més ho pensis, més depressió sentiràs. Aprofita el teu temps en solitud per atendre les teves qüestions. Fes-te "no disponible" i veuràs com els altres vénen a copejar a la teva porta. És així com funciona la vida algunes vegades. Irònic, oi?

Aquari L'energia celestial incitarà una rebel·lió a la teva ment. T'hauries de preguntar si sents un tipus d'encadenament als valors que et van instal·lar durant la teva criança. Has madurat com a persona i trobat la teva pròpia veritat? Pots ajudar el món a canviar si simplement pots apartar-te dels teus ideals tradicionals. Pensa-ho!

Peixos Avui no és un dia per deixar de banda les teves responsabilitats. Hauràs de prendre una decisió important pel que fa a la teva vida personal o com el teu rol de mare o pare si al cas ve. Necessites prendre't una mica de temps per examinar les teves opcions abans de fer aquest pas important. Serà una decisió que afectarà la vida de les persones al teu voltant, i és la teva responsabilitat fer allò correcte.

Àries Avui se't forçarà a enfrontar-te a un problema que has intentat evitar durant els últims dies. L'actual aspecte en joc demanda honestedat i sinceritat. Hauries de dirigir-te cap a la solució. No intentis fer trampa! Si ho fas, només aconseguiràs que el problema es faci més gran i complicat. Planteja els fets, admet teus errors i entre tots busquin una solució.

Taure Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi es converteix en accions concretes. Ha arribat el moment de que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el positiu del negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, evidentment comparteix els teus plans i llavors comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!

Bessons Sents la necessitat de decidir el teu destí en els mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens la suficient confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals et farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord a això amb una de les teves millors cares.

Cranc Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. El teu treball en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que acabi aquesta transició. Digues adéu a el caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!

Lleó Potser et trobis en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals de el dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer-se millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la seva relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que realízalo el millor possible.

Verge Avui la configuració celestial realitza un gir molt agradable. L'aspecte en joc farà florir els teus millors qualitats i et recordarà que ets una persona única. La gent notarà la teva resplendor i et farà sentir molt bé sobre tu i del que has d'oferir com a amistat i com a persona. És un gran dia per convidar a sopar a amics estimats. Treu les teves olles i paelles i cuina la teva recepta preferida!

Balança Avui potser tinguis un fort desig de compartir el teu treball i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt últimament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària d'avui farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i realitza un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i poden generar-se moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament

Escorpí Avui necessitaràs molta disciplina, perquè pots deixar-te seduir fàcilment per un luxós estil de vida. Les alineacions astrals d'avui indiquen una atracció cap a les comoditats materials i les possessions personals de qualitat i bellesa. Potser sentis atracció cap a diverses direccions, volent comprar articles cars, excediéndote en el menjar i buscant que se't tracti com a rei o reina per qualsevol que estigui disposat a fer-ho. Recorda que també tens una mica de feina a fer!

Sagitari Avui voldràs canviar algunes de les teves rutines. Si mantens el mateix pla dia amb dia, tots els dies, aquests hàbits poden arribar a fer-te sentir molèstia. Tracta d'variar una mica les coses. En canvi d'anar a gimnàs després de la feina, surt al córrer durant el matí d'hora. O si sempre treballes fins tard, intenta anar-te a casa més d'hora per passar temps amb els teus éssers estimats.

Capricorn Gràcies a la configuració planetària d'avui, potser decideixis instal·lar un sistema nou en el teu ordinador. O potser t'interessi actualitzar algun altre aspecte tecnològic de la teva vida. Si encara no tens cel·lular, podria ser el moment de comprar un. I si no tens accés a Internet per cable, avui podries informar-te a l'respecte.

Aquari Presta atenció a les teves necessitats nutricionals el dia d'avui. A vegades et dediques tant a la feina, que t'oblides de menjar correctament. Si tens sota el nivell o de sucre en la sang, no ingereixis dolços i cafeïna. Això només et farà sentir pitjor! En canvi, assegura't d'ingerir proteïnes. Presa un batut de llet si és que tens pressa, o compra't un iogurt.

Peixos Avui coneixeràs a una persona que posseeix una energia fresca i poderosa. Sentiràs atracció cap a ella com un imant! Potser comparteixin alguns interessos professionals, així que no tinguis por de parlar amb ella. Però amb les energies celestials que actuen avui, es podria gestar un llaç més romàntic. Potser intercanviïn números de telèfon i facin plans per sopar junts.

tracking