Televisió

La ficció més esperada

Netflix anuncia per al 19 de novembre l’estrena de la nova sèrie coreana, ‘Rumbo al infierno’. La plataforma acaba de presentar el primer tràiler de la ficció.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix està a punt d’estrenar una nova sèrie original coreana i, amb el precedent de l’èxit d’El juego del calamar, el títol ja té l’honor d’estar entre els més esperats del públic serièfil. La ficció –de la qual ja vam oferir un primer avançament fa uns dies– es diu Rumbo al infierno, ha estat desenvolupada per Sang-Ho Yeon i la plataforma de streaming ja ha donat a conèixer un tràiler oficial d’allò més colpidor, així com la data d’estrena: el 19 de novembre.

En el teaser d’un minut i mig de durada avançat per Netflix podem comprovar com la proposta combina a parts iguals terror, fantasia i suspens. Tot i que el dia de llançament coincideix amb l’estrena d’altres produccions molt esperades, com La rueda del tiempo, a Amazon Prime Video, o Cowboy Bebop, també de Netflix, Rumbo al infierno té moltes paperetes per colar-se ràpidament entre el més vist perquè, des que la sèrie sobre els macabres jocs de supervivència de Hwang Dong-hyuk va començar a arrasar a la plataforma, la nova sèrie coreana es va situar en el radar de molts.

La trama de Rumbo al infierno s’inicia quan comença a succeir una cosa tan estranya com aterridora: algunes persones reben la misteriosa visita d’una figura que prediu el moment exacte en què moriran i, efectivament, quan el temps que els queda de vida s’esgota, uns violents, enormes i monstruosos éssers sobrenaturals es presenten allí on estiguin i els maten, per immediatament després arrossegar-los directament a l’infern.

Mentre una nova religió sorgida arran dels fets avança, un periodista anomenat Bae Young-jae (Park Jung-min), decidit a descobrir la veritat darrere de la misteriós i sinistra organització, s’infiltra entre ells, mentre que un detectiu de policia, Jin Kyeong-hoon (Yang Ik-june), investiga els crims provocats per les estranyes criatures.

'Rumbo al infierno' pot convertir-se en el nou fenomen coreà de Netflix.

tracking