Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries L'Univers t'empeny que t'organitzis i facis les coses amb més eficàcia. Avui passarà una cosa que t'obligarà a posar una mica d'ordre novament a la teva vida. Potser rebis un recordatori sobre comptes vençuts, o un comentari del teu cap. No permetis que això et molesti massa, només és una mostra de les energies intenses. Però si les pots utilitzar per superar les coses, estaràs molt millor.

Taure Les darreres dues setmanes alguna cosa t'ha estat empenyent perquè et trobis amb el teu ésser. De fet, t'has obsessionat una mica! Encara que la configuració planetària d'aquest dia us farà oblidar per un temps de la vostra persona, l'energia astral us portarà encara més lluny de tu mateix o mateixa per donar-vos una mica més de perspectiva sobre la vostra vida.

Bessons No seria una bona idea prendre una decisió financera aquest dia. L'energia planetària et donarà una mica de rebel·lia quan es tracti de diners. Aneu amb compte amb aquests assumptes. Simplement segueix vivint de la manera que sempre ho has fet, i intenta arreglar-te-les amb el que tens. Seria intel·ligent que esperessis set dies més...

Cranc Les regles s'han de respectar fins a cert punt. Seria molt difícil aixecar un edifici del no-res, oi? Aquest és el tipus de coses que lenergia astral està tractant de dir-te en aquest dia. Què passaria si trenquessis les limitacions que generalment et reprimeixen a la teva feina? Això és el que fan les persones perquè el món evolucioni dia a dia!

Lleó Avui voldràs veure alguns canvis a la jerarquia laboral que es troba sobre tu. Generalment ets una persona calmada i tranquil·la, però avui et moriràs per veure els canvis a l'statu quo. Només vés amb compte amb el teu seguici, perquè et pots trobar contra la paret. Creus que t'has preparat per pujar l'escala de l'èxit? Ha arribat el teu torn per gestionar un compte important? Realment pots veure les coses des d'una altra perspectiva, des del punt de vista del teu cap?

Verge L'energia astral d'aquest dia et farà pensar voler prendre certs riscos relacionats amb les inversions. Necessitaràs pensar en actualitzar equips a la feina si és que desitges seguir tenint èxit. No és el moment de mirar les coses noves que han aparegut? Per exemple, quant fa que no canvieu un programari per a l'ordinador? Aquest tipus dinversió realment es paga sola.

Balança Tens moltes coses a provar en aquest moment. Després d'alguns revessos i reajustaments, realment necessites avançar a la teva feina si no vols seguir perdent el temps. Per tant, checa les teves opcions i inverteix tota la teva energia en aquells que siguin els teus interessos més grans, ja sigui a la feina oa l'escola. És hora de tornar a sentir lacció. No és moment per somiar!

Escorpí Avui sentiràs algunes vibracions especials. És possible que fins i tot vulguis canviar la teva vida completament donades les posicions dels cossos celestials. L'orientació en funció t'empenyerà a deixar algunes de les teves motivacions al darrere, com el teu desig de seguretat material, per exemple. T'anomenen noves aventures i nous horitzons!

Sagitari Estem en un sistema econòmic que realment ens lliga si no som curosos, segurament estàs d'acord amb això. La vida sense diners és molt difícil, però disposar de diners i no utilitzar-los per millorar les nostres vides tampoc no és una solució. I tenim tan poc temps a la terra... El dia d'avui et podria ajudar a trobar una solució per a aquest gran dilema.

Capricorn És temps de remenar-se i posar-se a treballar. Ja n'has tingut prou amb tota aquesta teoria. Lenergia celestial daquest dia realment posarà el teu motor a funcionar. Et sentiràs força feliç per la gran productivitat que pots tenir, acabaràs amb totes les piles de papers que hi ha sobre el teu escriptori i finalment faràs totes les coses que havies de fer. Aquesta nit sentiràs prou tranquil·litat per gaudir d'un somni reparador!

Aquari Hi ha certs fabricants que van inventar màquines només per diversió, no realment pensant en el que aquestes màquines podien fer. Era per a ells com una mena de joc. Però algunes d'aquestes màquines es van convertir en les que fem servir actualment. No és necessàriament cert que la necessitat és la mare de l´invent. Avui, l'orientació t'empenyerà a treure el teu llapis i paper i dibuixis el pla del teu nou invent.

Peixos Només allibera't! El dia d'avui et dirà que paris de pensar sobre les teves preocupacions financeres durant un temps. Per descomptat que t'has de mantenir, però això no hauria d'interferir amb el teu desig de crear, de jugar i de gaudir de la vida. El temps passa massa ràpid i avui dia realment necessites recordar aprofitar el dia al màxim.

Àries Avui se't forçarà a enfrontar-te a un problema que has intentat evitar durant els últims dies. L'actual aspecte en joc demanda honestedat i sinceritat. Hauries de dirigir-te cap a la solució. No intentis fer trampa! Si ho fas, només aconseguiràs que el problema es faci més gran i complicat. Planteja els fets, admet teus errors i entre tots busquin una solució.

Taure Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi es converteix en accions concretes. Ha arribat el moment de que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el positiu del negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, evidentment comparteix els teus plans i llavors comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!

Bessons Sents la necessitat de decidir el teu destí en els mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens la suficient confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals et farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord a això amb una de les teves millors cares.

Cranc Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. El teu treball en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que acabi aquesta transició. Digues adéu a el caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!

Lleó Potser et trobis en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals de el dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer-se millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la seva relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que realízalo el millor possible.

Verge Avui la configuració celestial realitza un gir molt agradable. L'aspecte en joc farà florir els teus millors qualitats i et recordarà que ets una persona única. La gent notarà la teva resplendor i et farà sentir molt bé sobre tu i del que has d'oferir com a amistat i com a persona. És un gran dia per convidar a sopar a amics estimats. Treu les teves olles i paelles i cuina la teva recepta preferida!

Balança Avui potser tinguis un fort desig de compartir el teu treball i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt últimament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària d'avui farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i realitza un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i poden generar-se moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament

Escorpí Avui necessitaràs molta disciplina, perquè pots deixar-te seduir fàcilment per un luxós estil de vida. Les alineacions astrals d'avui indiquen una atracció cap a les comoditats materials i les possessions personals de qualitat i bellesa. Potser sentis atracció cap a diverses direccions, volent comprar articles cars, excediéndote en el menjar i buscant que se't tracti com a rei o reina per qualsevol que estigui disposat a fer-ho. Recorda que també tens una mica de feina a fer!

Sagitari Avui voldràs canviar algunes de les teves rutines. Si mantens el mateix pla dia amb dia, tots els dies, aquests hàbits poden arribar a fer-te sentir molèstia. Tracta d'variar una mica les coses. En canvi d'anar a gimnàs després de la feina, surt al córrer durant el matí d'hora. O si sempre treballes fins tard, intenta anar-te a casa més d'hora per passar temps amb els teus éssers estimats.

Capricorn Gràcies a la configuració planetària d'avui, potser decideixis instal·lar un sistema nou en el teu ordinador. O potser t'interessi actualitzar algun altre aspecte tecnològic de la teva vida. Si encara no tens cel·lular, podria ser el moment de comprar un. I si no tens accés a Internet per cable, avui podries informar-te a l'respecte.

Aquari Presta atenció a les teves necessitats nutricionals el dia d'avui. A vegades et dediques tant a la feina, que t'oblides de menjar correctament. Si tens sota el nivell o de sucre en la sang, no ingereixis dolços i cafeïna. Això només et farà sentir pitjor! En canvi, assegura't d'ingerir proteïnes. Presa un batut de llet si és que tens pressa, o compra't un iogurt.

Peixos Avui coneixeràs a una persona que posseeix una energia fresca i poderosa. Sentiràs atracció cap a ella com un imant! Potser comparteixin alguns interessos professionals, així que no tinguis por de parlar amb ella. Però amb les energies celestials que actuen avui, es podria gestar un llaç més romàntic. Potser intercanviïn números de telèfon i facin plans per sopar junts.

tracking