Televisió

Torna Juan Carrasco

HBO Max estrena el 28 de novembre ‘Venga Juan’, nova entrega de la saga política protagonitzada per Javier Cámara. Un cas de corrupció és el detonant de la trama.

Javier Cámara en un moment de 'Venga Juan'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les noves gestes del polític Juan Carrasco (Javier Cámara) arribaran a la plataforma HBO Max el 28 de novembre amb Venga Juan, la seqüela de la saga Vota Juan (temporada 1) i Vamos Juan (temporada 2).

La història d’aquest tercer lliurament mostra un Carrasco al cim de la seva carrera gràcies a les portes giratòries: ha arribat lluny, té un despatx espectacular, s’ha aprimat 10 quilos i té cabell, però a la seva vida no hi ha espai per a la seva dona, Paula, la seva filla, Eva, i la seva antiga cap de premsa, Macarena. I tot s’acaba d’ensorrar quan reapareixen uns papers que involucren Juan en una trama de corrupció municipal a Logronyo, un succés que marca el tret de sortida per evitar el seu ingrés a la presó i esborrar el seu passat.

Venga Juan compta amb el mateix repartiment principal que les seves predecessores, encapçalat per Cámara com a protagonista, al qual acompanyen María Pujalte com a Macarena, la seva inseparable directora de comunicació mentre va ser ministre; Adam Jezierski, qui va ser el seu assistent; o Joaquín Climent, en la pell de l’implacable Vallejo. A més, s’incorporen a l’elenc Manolo Solo, Ramón Barea i Eduardo Blanco, entre d’altres. Així mateix, Javier Cámara repeteix en la direcció novament, després de la seva primera experiència com a realitzador en alguns capítols anteriors.

tracking