Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Avui potser et falti una clara perspectiva de les coses. Però no és culpa teva. Sembla ser que hi ha un gran núvol negre no només sobre tu, sinó sobre tota la teva ciutat! Tot i que et resulti difícil fer-te la pregunta correcta, l'alineació planetària et suggereix que et preguntis com podries millorar la teva forma d'administrar els diners.

Taure L'alineació planetària d'avui actuarà com un sever oficial de la llei, mantenint l'ordre ja sigui en el teu treball com en els teus estudis. De fet, hi ha la possibilitat que es trobi involucrada una figura d'autoritat en els teus negocis una mica més del que voldries. Treballaràs dur solucionant temes que has estat posposant. La bona notícia és que milloraràs el teu rendiment laboral, de manera que ningú podrà acusar-te de falta de decisió o mandra.

Bessons Avui tens especial decisió i una forta determinació. L'atmosfera actual és molt més opressiva que de costum, ¡i sents la necessitat de certa disciplina per mantenir el teu curs! Afortunadament, això és exactament el que t'ofereix la configuració celestial d'avui. Serà impossible dissipar les teves energies. ¡Potser sentis un gran cansament a la fi de el dia, però també sentiràs orgull de tot el que has aconseguit!.

Cranc Donada la combinació d'influències planetàries, et sentiràs més conscient que mai de la necessitat de protegir el teu espai personal. Tant a la feina com dins del teu grup d'amics, no suportaràs que la gent meta els nassos en la teva privacitat. Segurament aquesta sigui per a tu l'oportunitat d'establir límits.

Lleó Tracta de ser pacient. Les modificacions que estàs realitzant a casa teva estan donant grans resultats. Més no tinguis pressa tant en acabar. És millor fer bé la feina, que fer-ho ràpid. Tot i que sents que la teva vida està inestable, i sents una mica de por i perdició, tingues confiança en que els canvis realitzats i els sentiments d'inestabilitat que aquestes experimentant bé valen la pena..

Verge Amb l'alineació planetària d'avui, no esperis massa simpatia de ningú, ¡especialment de teu cap! Potser ell o ella tingui raons per estar de tan mal humor. És possible que les acusacions siguin certes? Si has estat responsable per demores d'informació a la feina, o si has defugit a les responsabilitats en general, llavors ja és hora de posar-te les piles i així avançar.

Balança Aquest serà un dia amb molts desafiaments. Algú d'autoritat té uns quants canvis reservats per a tu. El cap a càrrec de la teva feina actual dirà que les coses no poden continuar com fins ara. Podria ser que el projecte de la teva edifici necessiti revisió. Hauràs de canviar els materials, modificar el ritme de la teva feina i revisar bé tots els detalls abans de poder seguir avançant.

Escorpí Avui t'espera un dia excel·lent. Com bé saps, últimament la teva determinació ha estat destrossada. Tens milions d'idees que semblen haver-te fet confondre el teu camí. La disciplina i decisió creada per l'aspecte en joc segurament ordenarà les coses i farà que la teva vida sigui més organitzada. Tindràs pressentiments sobre el que et passa.

Sagitari Tot i que el teu potencial energètic és il·limitat, estaràs a la guàrdia de persones que volen aprofitar-se d'això. En el treball i en la teva casa, és probable que et revenges amb persones que et van empènyer fins a la vora de l'ressentiment sense ni tan sols adonar-te'n. Indubtablement sents la necessitat d'una mica més de llei i ordre, i no se't pot culpar per això.

Capricorn Si haguessis de triar entre viure la vida d'un monjo en una casa austera i solitària a les muntanyes i la vida d'un rei envoltat de cases, piscines i bells actuacions, quin triaries? Potser la resposta avui no et resulti tan òbvia com fins fa una mica de temps. El teu entorn físic no és tan important per a tu com l'emocional. Quin estil de vida satisfaria millor la teva ànima? L'energia astral posarà aquest tipus de qüestions al teu cap avui.

Aquari T'espera un dia força tranquil. Podria ser una excel·lent oportunitat per a prendre nota de les teves recents descobriments. El millor serà planificar alguna activitat sedentària. Amb la influència de la configuració celestial d'avui, preferiràs consolidar els teus èxits recents a iniciar qualsevol acció nova. Aquest és un bon moment per posar-te a el dia amb números i ordenar l'escriptori!.

Peixos En general, t'espera un dia força calmat, més que res dedicat a la teva ocupació principal. No obstant això, si sentissis alguna tensió o preocupació sobre el futur entre els teus col·legues o associats, hauràs de prendre la iniciativa de dissipar aquests sentiments negatius i crear un clima tranquil. Amb la configuració astral en joc, fins i tot per a tu serà un desafiament!.

Àries Avui se't forçarà a enfrontar-te a un problema que has intentat evitar durant els últims dies. L'actual aspecte en joc demanda honestedat i sinceritat. Hauries de dirigir-te cap a la solució. No intentis fer trampa! Si ho fas, només aconseguiràs que el problema es faci més gran i complicat. Planteja els fets, admet teus errors i entre tots busquin una solució.

Taure Amb l'energia astral que avui està en joc, l'èmfasi es converteix en accions concretes. Ha arribat el moment de que analitzis el que has fet durant aquests últims tres mesos, que distingeixis el positiu del negatiu, i que busquis la manera de millorar els teus projectes. Et beneficies de les opinions objectives dels altres, evidentment comparteix els teus plans i llavors comprova què han de dir els altres. Vas per bon camí!

Bessons Sents la necessitat de decidir el teu destí en els mesos que s'aproximen? Per què sents aquesta urgència? En general, no tens la suficient confiança en el teu futur. Com un nen petit, vols que les coses prenguin forma immediatament. L'actual combinació d'influències astrals et farà prendre consciència d'això de manera aspra. Però està en tu reaccionar d'acord a això amb una de les teves millors cares.

Cranc Els planetes i la seva influència indiquen un moviment que va des d'una energia emocionalment inestable a una que és molt més raonable. El teu treball en general, com també les teves habilitats crítiques en particular, seran més entusiastes. Notaràs que el maneig de les teves habilitats millora en exactitud i eficiència. Utilitza aquesta energia sàviament i reorganitza els arxius de la feina i de casa abans que acabi aquesta transició. Digues adéu a el caos. Et sentiràs feliç d'haver-ho fet!

Lleó Potser et trobis en una aventura amorosa excitant i eròtica, però amb les energies astrals de el dia, les teves emocions es tornaran més estables i controlades. Això és bo! Ara és el moment per explorar junts altres àrees i per conèixer-se millor des d'un punt de vista intel·lectual. Això pot ser tan excitant com la seva relació física! Aquest període marcarà un fet important en la teva relació, així que realízalo el millor possible.

Verge Avui la configuració celestial realitza un gir molt agradable. L'aspecte en joc farà florir els teus millors qualitats i et recordarà que ets una persona única. La gent notarà la teva resplendor i et farà sentir molt bé sobre tu i del que has d'oferir com a amistat i com a persona. És un gran dia per convidar a sopar a amics estimats. Treu les teves olles i paelles i cuina la teva recepta preferida!

Balança Avui potser tinguis un fort desig de compartir el teu treball i els teus interessos intel·lectuals. Has estat pensant molt últimament, però ara és moment de verbalitzar les teves idees. La configuració planetària d'avui farà que la comunicació sigui més fàcil. Organitza una reunió i realitza un esbós d'un mapa de rutes per al teu nou projecte. El treball en equip en aquest moment és especialment harmoniós i poden generar-se moltes idees creatives en una reunió grupal. Actua atenta i consideradament

Escorpí Avui necessitaràs molta disciplina, perquè pots deixar-te seduir fàcilment per un luxós estil de vida. Les alineacions astrals d'avui indiquen una atracció cap a les comoditats materials i les possessions personals de qualitat i bellesa. Potser sentis atracció cap a diverses direccions, volent comprar articles cars, excediéndote en el menjar i buscant que se't tracti com a rei o reina per qualsevol que estigui disposat a fer-ho. Recorda que també tens una mica de feina a fer!

Sagitari Avui és un gran moment per concretar un valorat somni. Amb la influència planetària que està en joc, per fi podràs convertir-lo en realitat. Escriu els teus pensaments; organitza un pla. Analitza cada detall. Crida a alguns amics que puguin aconsellar en com procedir. Descobriràs que la seva ajuda és un gran avantatge. A la fi de el dia et sentiràs una gran energia. Aquest és un dia molt positiu per a tu!

Capricorn Si últimament t'has estat sentint emocionalment inestable, assegurat que això canviï avui. Recuperaràs completament la teva força i estabilitat a causa de el canvi de l'alineament dels planetes. Ara li aplicaràs un filtre intel·lectual a qualsevol cosa que passi. La teva ment podrà analitzar emocions intenses, tornant-les molt menys amenaçadors. La teva parella notarà aquest canvi en tu i estarà feliç de veure que has tornat a la normalitat.

Aquari Tot i que és possible que avui sentis estrès, probablement puguis tolerar millor del que normalment ho fas. La configuració dels planetes del dia d'avui et permet abordar les coses amb calma i serenitat. Encara que vés amb compte. El teu amor pot arribar a malinterpretar aquesta forma discreta de comportar-te creient que és fredor. Només asegúrale que el teu amor encara crema intensament, simplement necessites distanciar de la tensió de la feina.

Peixos Avui potser et sentis amb l'energia una mica baixa, però no lluitis contra això. ¡Seu i deixa't portar per la passivitat! La influència provinent de l'alineació planetària crea una gran oportunitat perquè puguis meditar sobre el que vols aconseguir en la teva vida. Imagina en colors vívids on vols estar aquí a un parell d'anys. Depèn de tu decidir i ara és el temps per fer-ho. El que visualitzis avui potser es manifesti demà.

tracking