TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Has estat pensant molt en els teus futurs objectius i potser ara vegis una llum a la fi de l'túnel. Les coses estan prenent forma! Aquest matí saltaràs del llit sense esforç i sentiràs molta energia i entusiasme de tornar a la teva vida. Avui l'energia provinent dels planetes pot donar-te una increïble productivitat. Utilitza aquest moment per a realitzar la major quantitat de coses que puguis. Hi haurà moments per davant on les coses no funcionaran tan bé com ara.

Taure Avui potser manifestis una actitud una mica compulsiva, especialment pel que fa a la teva carrera. Necessites relaxar-te i pensar en el que és important en la teva vida. No et preocupis, continuaran arribant recompenses i gratificacions encara si no li dediques tantes hores a la feina. Recorda que no és la quantitat sinó la qualitat el que fa la diferència. Intenta tornar-te més eficient en el teu treball. ¡Acabaràs amb més temps lliure!

Bessons Avui el teu cor bategarà desaforadament per algú. El teu cor estarà a punt per a una aventura i comunicar les teves intencions clarament a través dels teus ulls. Si l'objecte del teu desig no ho nota, és perquè ha de ser cec. Amb l'energia astral en joc, tens molta confiança i una ment clara que t'ajudarà a obtenir el que vols. Avui teva aura és com un remolí i no passarà desapercebuda.

Cranc Amb la configuració celestial d'avui, pots esperar ser més distant i indiferent del normal. El teu estat mental tranquil i serè és ideal per arribar a el fons de qualsevol tema emocional que t'hagi estat molestant en els últims dies. Analitza la teva situació actual i consegüentment recompon les teves metes. A més, assegura't de comunicar-los els teus objectius a les persones que estimes i d'explicar el teu raonament darrere d'ells. Ells et donaran suport i entendran.

Lleó La influència de l'alineament astral d'avui potser introdueixi una etapa calma i senzilla. Sentiràs aquesta influència especialment en les teves relacions. Les converses potser siguin més acurades i no tan polèmiques com abans. Especialment estigues alerta a les necessitats de la teva parella. Li has donat l'atenció que es mereix? Analitza el teu comportament passat i estableix les coses correctament.

Verge L'alineació planetària d'avui i la combinació d'influències que produeix podria donar inici a alguns canvis positius en la teva vida. Per exemple, un pla imprecís que has pensant durant molt de temps potser es torni cada vegada més real i concret. Ha arribat l'hora que comencis a organitzar tal projecte nou i que facis una llista de quefers. Investiga una mica. És possible que rebis ajuda provinent de l'algú inesperat!

Balança Gràcies a la configuració planetària del dia d'avui, és un bon moment per analitzar i després expressar els teus desitjos i emocions. Per què reprimir tots els teus somnis? Comparteix-los amb els teus amics, la teva parella i la teva família. Potser et sorprenguin les seves respostes. Assegura't també d'escoltar els altres quan parlen sobre els seus sentiments i dels seus objectius. Aquest és un bon moment per compartir tot aquest tipus de coses.

Escorpí Podeu abordar aquest dia amb una mica més d'estratègia del que normalment ho fas. Tot i que la teva parella potser és una mica impacient amb tu, no deixis que això et dificulti. Facin un compromís que els faci feliços a tots dos. És possible que això inclogui realitzar algun tipus d'adquisició o establir les bases d'alguna meta a llarg termini. ¡Analitza amb molt de compte els pros i els contres abans de involucrar-te en alguna cosa que no és tan fàcil de desfer!

Sagitari Avui has de mantenir els teus peus ferms a terra. Ets una persona molt idealista que passa de l'optimisme a l'pessimisme i viceversa. Busca un equilibri saludable! Avui l'energia et força a comportar-te més pràctica i estratègicament del normal. L'alineació planetària et anima a examinis les teves opcions amb cura. Assegura't de no tenir tanta espontaneïtat i de pensar més a llarg termini que a curt termini. Pren-te el teu temps i posterga les decisions.

Capricorn Aquest és un bon dia per a socialitzar-més amb els teus col·legues d'escola o treball. L'energia que avui produeix l'alineació astral generalment causa que la gent s'obri i demostri els seus veritables sentiments. Esbrina sobre les seves famílies o sobre els seus interessos de vida. Sentiràs una connexió molt més fort amb ells quan coneguis més sobre les seves vides. Tens una aura molt calmada i accessible, així que, ¡el dia potser inclogui algunes revelacions interessants!

Aquari Tens per davant un dia calmat i relaxat. Resisteix a la temptació de desaprofitar el dia només pel fet que res important succeirà. En canvi, aprofita aquesta etapa per aguditzar la comprensió que tens sobre el teu fortalesa. Reconeix mentalment els teus objectius professionals com també el teu futur amorós. Camina pel parc i gaudeix de l'silenci. O passeja per la platja i respira l'aire salat. Un escenari serè t'ajudarà a sintonizarte amb el teu propi jo.

Peixos Avui serà fàcil per a tu concentrar-te en el teu treball. A vegades et deixes dominar massa per les teves emocions, però avui gaudeixes de molta disciplina i organització. Gràcies a l'alineació planetària del dia, controles molt més els teus sentiments, el que et permetrà prendre decisions racionals. Per cert, aquest és un dia excel·lent per negociar la teva situació a la feina o per discutir el teu possibilitat d'augment. Utilitza aquesta energia favorablement!

tracking