Televisió

HBO Max: tots els detalls

La nova plataforma començarà a operar a Andorra el 26 d’octubre amb un preu idèntic al d’HBO, un catàleg més extens i importants millores de caràcter tècnic.

El nou servei d''streaming' prepara el desembarcament a Andorra i a cinc països europeus més.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A falta de tres setmanes perquè es produeixi l’expansió europea d’HBO Max, s’han conegut més detalls de la mutació d’HBO en una plataforma més global. El preu, el catàleg o les millores tècniques són alguns dels interrogants que es van abordar ahir durant la presentació en societat del servei d’streaming de WarnerMedia, que començarà a funcionar a Andorra, Espanya, Dinamarca, Finlàndia, Noruega i Suècia a partir del 26 d’octubre.

–Quant costarà? Contra tot pronòstic, sobretot si es compara amb l’estratègia aplicada als Estats Units, HBO Max no suposarà un increment en el cost de la subscripció respecte a HBO. Així doncs, el preu mensual serà de 8,99 euros, i a més s’afegeix una promoció anual que permet accedir durant dotze mesos a la plataforma pagant l’equivalent a vuit mesos.

–Què inclourà el catàleg? El contingut vindrà de segells tan reconeguts com Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network. A més, també jugaran un paper important els Max Originals, entre els quals s’inclouen produccions com Sex Lives of College Girls, The Tourist, Starstruck o el reboot de Gossip Girl. El catàleg també tindrà com a base l’extens contingut històric posseït per WarnerMedia, amb títols com Matrix, El Senyor dels Anells, Friends o The Big Bang Theory.

–Quant trigaran a arribar les estrenes cinematogràfiques? Totes les pel·lícules de la companyia Warner, com ara Dune (i The Matrix, el 2022) arribaran a la plataforma 45 dies després de la seva estrena en sales de cinema, i sense cap cost extra per als subscriptors.

–Com serà la transició? Els clients ja subscrits a HBO tan sols hauran de descarregar l’aplicació d’HBO Max, on hauran d’iniciar sessió sense cap mena de canvi, ja que les seves dades migraran al nou servei. I pel que fal als dispositius que permetran accedir a HBO Max, s’ha compartit una nodrida llista: iPhone i iPad, Android phone i tauleta, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome US, Mac­OS, Windows PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S i Xbox One. A ells s’hi sumaran més en el futur.

–Quines millores incorporarà? Quant a les millores, els subscriptors d’HBO Max podran crear perfils individuals, cosa molt estesa entre la competència però que HBO no permetia. El canvi de plataforma donarà l’opció de tenir fins a cinc perfils diferents. Finalment, HBO Max també fa un pas de gegant en termes de qualitat de retransmissió en integrar alguns continguts en 4K.

tracking