televisió

Canvis a 'Billions'

El drama financer del canal Showtime, que a Andorra es pot veure a través de Movistar+, no comptarà amb el personatge de Damian Lewis a la sisena temporada.

Damian Lewis deixa la sèrie, però no es descarta que pugui tenir alguna aparició puntual.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La persecució del fiscal Chuck Rhoades al gestor de fons Bobby Axelrod s’ha acabat. El final de la cinquena temporada de Billions, que es va veure posposat per la pandèmia del coronavirus i ha vist la llum aquest cap de setmana, ha tancat l’arc narratiu del personatge de Damian Lewis, que s’ha acomiadat de la ficció de Showtime després d’haver estat un dels pilars fonamentals des que la producció es va estrenar el 2016.

Malgrat aquesta marxa, fonts de la ficció han assegurat al mitjà especialitzat Deadline que Lewis podria fer alguna aparició a la sisena temporada de Billions, la data d’estrena de la qual ja ha estat confirmada per part de la cadena de pagament nord-americana. D’aquesta manera, l’arrencada de la nova tanda es produirà el 23 de gener vinent. A partir d’aquell moment el conflicte central de la sèrie s’establirà entre Paul Giamatti i Corey Stoll, que ha estat ascendit de cara al següent lliurament després de jugar un rellevant rol en la cinquena temporada.

“Ha estat un plaer treballar tan de prop amb l’increïble Damian Lewis durant cinc anys. David Levien i jo estem més que agraïts amb tu, Damian, per la feina i, sens dubte, per la companyonia i tot el que has sacrificat per fer això amb nosaltres”, ha compartit a Twitter Brian Koppelman, cocreador de la sèrie, que aquí es pot veure a través de Movistar+.

'MR CORMAN' NO TINDRÀ SEGONA TEMPORADA

Mr. Corman no tindrà segona temporada. Fa amb prou feines uns dies que Apple TV+ va estrenar The Big Picture, el desè i últim episodi del primer lliurament d’aquesta comèdia dramàtica (o drama amb lleus tocs de comèdia) creada, produïda, dirigida i protagonitzada per l’actor Joseph Gordon-Levitt (foto), però sembla que no necessita esperar més per anunciar que la ficció no continuarà. Gordon-Levitt, que va dirigir vuit dels episodis i va escriure gran part dels guions, interpreta un mestre de primària deprimit que comença a patir atacs d’ansietat després d’una dura ruptura que no acaba de superar, i d’adonar-se que probablement mai veurà complert el somni de triomfar en el món de la música. El repartiment també inclou Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall, Alexander Jo i Juno Temple. Mr. Corman es converteix en la segona sèrie d’Apple que es cancel·la, després de Little Voice.

'Mr. Corman' no tindrà segona temporada

tracking