Televisió

Univers en expansió

Disney+ finalitzarà l’any amb l’estrena d’una nova sèrie de la saga ‘Star Wars’, ‘El libro de Boba Fett’. El 29 de desembre ha estat la data triada per al llançament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’última bala de Disney+ per a 2021 ja té nom i data. Com s’havia anunciat prèviament, El libro de Boba Fett aterrarà a la plataforma de streaming a final d’any, i ara s’ha confirmat el dia triat: el 29 de desembre. D’aquesta manera, la franquícia galàctica ens permet marcar un dia en el calendari i, a més, donar un cop d’ull a la sèrie amb el seu pòster oficial.

L’existència d’El libro de Boba Fett va ser anunciada en la seqüència final de la segona temporada de The Mandalorian. El personatge encarnat per Temuera Morrison va irrompre en l’inici d’aquell lliurament, per després jugar un paper vital en la missió de Grogu i Din Djarin. I una vegada finalitzada la seva implicació en aquest conflicte, el clon de Jango Fett emprendrà la seva particular aventura al costat de Fennec Shand, la mercenària interpretada per Ming-Na Wen.

Com anticipa la sinopsi oficial de la sèrie, els dos protagonistes “navegaran pels baixos fons de la galàxia en el seu retorn a les arenes de Tatooine per reclamar el territori que va ser dominat per Jabba the Hutt i la seva banda criminal”. L’equip creatiu de la sèrie està encapçalat pels responsables de The Mandalorian, Jon Favreau i Dave Filoni, i un dels seus directors, Robert Rodriguez, que es manté lligat a la saga com a productor executiu.

L’èxit de The Mandalorian ha possibilitat que la franquícia de Star Wars entengui la televisió com un altre mitjà d’expressió en acció real. En aquest sentit, El libro de Boba Fett serà la segona sèrie de carn i ossos de la saga i, segurament, l’única que veurem en un futur més o menys proper. En tot cas, es preveu que l’any que ve sigui molt més prolífic, ja que al tercer lliurament de The Mandalorian haurien d’unir-se Andor i Obi-Wan Kenobi, els rodatges de les quals han finalitzat recentment, com han confirmat els actors Ewan McGregor i Diego Luna.

La imatge oficial d''El libro de Boba Fett', la nova sèrie de l'univers 'Star Wars'.

tracking