detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Byrde s’han dedicat a blanquejar diners des de l’arrencada de la sèrie Ozark. Des del mateix moment en què es van mudar a la nova llar, els protagonistes d’aquesta producció de Netflix d’èxit s’han envoltat de figures perilloses, fins convertir-se ells mateixos en criminals dignes de témer.

Tant és així que les primeres imatges de la quarta temporada, que han estat compartides per Netflix durant l’esdeveniment Tudum del cap de setmana passat, mostren Marty i Wendy netejant-se la sang i altres restes de les quals estan coberts. Per tant, ja no tan sols es dediquen a netejar els diners, sinó que també han de fer-ho amb si mateixos després de tacar-se més que les mans.

Amb aquest moment tan representatiu del viatge fet pels personatges de Jason Bateman i Laura Linney se’ns permet donar un cop d’ull al que encara ha d’arribar a Ozark, el final del qual veurà la llum en dues tandes al llarg del 2022. Així, en diferents moments de l’any vinent es llançaran els catorze episodis finals de la sèrie creada per Bill Dubuque i Mark Williams.

L’última temporada comptarà amb Verónica Falcón, Ali Stroker i Bruce Davison com a principals incorporacions al seu elenc, en la qual també seran presents els repetidors Julia Garner, Skylar Gaertner, Sofia Hublitz i Charlie Tahan.

THE CW PREPARA UN NOU 'BABYLON 5'

El canal The CW vol tornar a la Babylon 5. La cadena prepara un reboot de la mítica sèrie de ciència-ficció, i l’encarregat d’aquest reinici seria ni més ni menys que J. Michael Straczynski, creador del drama original. Però potser el més sorprenent del projecte és que està descrit com un “reinici des de zero” de la ficció produïda per Warner Bros. TV. La nova versió tornarà a girar entorn de John Sheridan, el personatge interpretat en el seu moment per Bruce Boxleitner, un oficial de la Força Terrestre destinat a la Babylon 5, una estació espacial de més de vuit quilòmetres de llarg situada en un punt neutral de l’espai que és un port d’escala per a tota mena de personatges, des de viatgers fins a contrabandistes, així com d’exploradors corporatius i diplomàtics alienígenes. Entre els treballs recents de Straczynski destaca Sense8, la sèrie de Netflix creada per Lana i Lilly Wachowski, de la qual va ser showrunner.

Un moment de la quarta temporada d''Ozark', que arribarà a Netflix l'any vinent.

The CW prepara un nou 'Babylon 5'

tracking