Televisió

Un 'thriller' esbojarrat

Amazon Prime Video prepara ‘Sin huellas’, una ambiciosa sèrie espanyola que barrejarà acció i comèdia dramàtica, i que té un misteriós assassinat com a detonant.

Els 'showrunners' Carlos de Pando i Sara Antuña.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sin huellas és el títol de la nova sèrie original d’Amazon Prime Video. La plataforma ha comunicat la posada en marxa d’aquest projecte, una comèdia dramàtica produïda a Espanya que veurà la llum el 2022 en l’àmbit internacional i que estarà produïda per Zeta Studios. La sèrie relata les desventures de dues dones socialment marginades que treballen fent tasques de neteja, i que són sospitoses d’un assassinat després de deixar l’escenari del crim net com una patena. “Humor, acció i un repartiment divers” seran els ingredients d’aquesta producció.

“A Sin huellas el thriller es fusiona amb comèdia i quotidianitat, oferint una història inespe­rada amb uns meravellosos personatges que no deixaran indiferent ningú”, ha expressat María José Rodríguez, cap d’Amazon Originals a Espanya. “És una aposta diferent, fresca, esbojarrada, i estem segurs que enganxarà molt”, ha afegit.

La ficció estarà formada de vuit lliuraments de 40 minuts. Carlos de Pando i Sara Antuña, tots dos darrere de García! per a HBO Max, seran els showrunners d’aquesta ficció, que compta també amb Eneko Gutiérrez com a productor executiu.

Desi i Cata, les dues protagonistes, són contractades per netejar la mansió dels Roselló, una de les famílies més adinerades d’Alacant. Després de la seva àrdua tasca, es trobaran l’inesperat cadàver d’una dona i això les convertirà en les principals i perfectes sospitoses.

tracking