x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 19/09/2021 a les 06:53
Àries
Atreveix-te a expressar les teves idees sense por de el ridícul. Això és el que la configuració planetària ha de dir-te avui. Això és exactament el que t'agrada, perquè la por a el ridícul sol ser la teva perdició. El repte per a tu és dir el que penses amb claredat i sense demanar prestades les idees d'altres. Atreveix-te a fer-ho!
 
Taure
Si has sentit el desig d'escriure alguna cosa, ara és el moment de fer-ho. Certament no et falta imaginació! El teu problema pot ser que tens dificultats per prendre seriosament la teva prosa. No pensis tan seriosament sobre ser "un escriptor". Simplement has d'escriure i deixar que la gent llegeixi el que escrius. Un grup d'escriptors seria una gran manera perquè puguis sortir de la teva amagatall.
 
Bessons
És possible que tinguis grans dubtes durant el dia. Potser hagis de ocultar la veritat o dir-la en veu alta. Si és així, digues el que penses. Tindràs el suport dels planetes, que t'ajudaran a formular les teves idees d'una manera que no causi commoció. De fet, fins i tot pots influir en el punt de vista d'algunes persones!
Cranc
Hi ha moments en que el teu clar pensament revela la teva tremenda maduresa. No ets una persona somiadora, així que és difícil que et deixis portar a situacions ambigües. Si actualment tens en marxa assumptes sentimentals, aquest seria un excel·lent dia per fer balanç, però tracta de no ser massa insensible.
Lleó
En els últims dies, és possible que sentis una mica de frustració per les teves iniciatives. Obstacles externs, com esdeveniments que van causar retards, o restriccions internes, com la teva pròpia apatia, han representat un clar desafiament per a tu. Abans de poder fer algun tipus de progrés real, certs assumptes han de ser resolts. El dia d'avui et pot donar l'oportunitat de resoldre finalment aquestes qüestions.
 
Verge
L'amor i el romanç floreixen quan una parella amorosa actual o potencial apareix amb un afecte apassionat. Aquesta persona podria tenir tant de dir que t'enxampi per sorpresa. En el passat, la comunicació pot no haver estat el fort d'aquesta persona, però ara és com si el flux de paraules no tingués fi. Escolta i guarda les teves respostes. Hauràs de pensar en el que et digui.
 
Balança
Algú que pot ser una mena de celebritat local de sobte podria sentir atracció cap a tu, encara que en aquest moment cap dels dos pot tenir ganes d'intentar-ho. No esperis molt d'aquesta persona més enllà de la conversa, tot i que aquesta ha de ser molt estimulant ara. L'energia ha de ser prou fort com per durar més enllà del dia, així que no tinguis por d'intercanviar noms i números de telèfon.
 
Escorpí
Pot ser que avui sentis una poderosa atracció cap a algú d'un llunyà estat o país estranger. Aquesta persona pot ser molt educada i estimulant. Pots trobar la conversa fascinant. Aquesta persona podria estar involucrada en les ciències, la psicologia o potser la metafísica. Probablement triaràs escoltar més que parlar.
Sagitari
Avui és possible que sentis com si t'haguessin catapultat a la llum pública d'alguna manera, i no sentiràs molta comoditat estant allí! Si vas a ensenyar, parlar o dirigir un grup de discussió, podria ser una bona idea buscar l'ajuda d'algú que tingui un do de l'eloqüència més gran que el teu. Aquesta persona pot ser un amic o una parella. No et preocupis. Amb ajuda, tot anirà bé!
 
Capricorn
Podria anunciar un matrimoni. Podria ser el teu o el d'algú proper a tu. Sigui qui sigui qui es casi està molt feliç. Si no ets tu, estaràs feliç per aquesta persona i pots començar a pensar amb nostàlgia en quan et arribarà el moment de casar-te. Si en l'actualitat tens parella però no t'has casat, espera passar a el següent nivell de compromís. Si ja et vas casar, gaudeix de la festa!
 
Aquari
A vegades la gent et pot retreure el no actuar amb diplomàcia en les relacions. Les posicions dels planetes van a ajudar-te a ser més sensible. Et sentiràs com si, de sobte, tinguessis una capacitat molt més gran per escoltar. Sigui o no veritat, altres tenen la impressió que ja no et centres només en tu.
Peixos
Tens un do inusual per fer que una situació sembli menys dramàtica. Amb l'energia astral d'avui, seràs testimoni de crisi de tot tipus. Seràs l'única persona que tranquil·litzi als altres i que sigui capaç de resumir la situació objectivament, sense pànic o exageracions. Això, juntament amb el teu calma llegendària, és una gran combinació!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts