x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 17/09/2021 a les 07:31
Àries
Avui podries pensar que tens un aspecte horrible i potser vulguis sortir a canviar el teu aspecte. Compra roba nova i sal a fer exercici. Tot i que és probable que et vegis força bé, aquestes activitats et faran sentir bé i augmentaran la teva confiança personal. La teva imatge és proporcional al teu estat d'ànim.
 
Taure
Pot ser que avui tinguis la sensació que ningú et vol tot i que no hi ha cap raó real per a això. Les teves relacions haurien de ser bastant forts, però els teus bioritmes estan baixos pel que et podria faltar confiança personal. Crida a una de les teves amistats i Reuniu. Vine de compres o a el cinema i aixeca't l'ànim.
 
Bessons
Els plans per a reunir-te amb els teus amics aquesta nit podrien retardar-se per les responsabilitats. No et detindran però significaran que et reuniràs amb ells una mica més tard. Algú proper a tu pot sentir una mica trist i buscar un sentit comprensiu. Tracta d'aconseguir que aquesta persona oblidi les seves inseguretats i vegi la situació tal com és.
 
Cranc
s possible que hagis de treballar una mica més dur per guanyar diners ara. Això pot implicar haver de dedicar-li temps extra a una tasca, o simplement pot significar que hagis de fer uns quants viatges addicionals a l'banc. Les idees artístiques podrien no venir-te tan profusament com de costum, però això està bé. Relaxa't i deixa que les coses passin, i les idees començaran a arribar de nou.
 
Lleó
Avui podria produir-se una demora a rebre algun tipus de reconeixement. Això pot ser decebedor, però no deixis que això et desanimi. La vas a rebre, encara que potser no a temps. Aquest no és un bon dia per a executar tots els contractes legals o per començar unes vacances. És un gran dia per a tenir cura de les tasques quotidianes. Posa't a treballar!.
 
Verge
Pot ser que avui hagis ocupar-te de documents legals relacionats amb els diners. La teva ment és especialment ràpida i àgil perquè puguis ocupar-te d'aquest tema eficientment, donant-te llibertat per a les activitats més divertides, com reunir-te amb amics o la teva parella.
 
Balança
Esdeveniments socials podrien posar-te en contacte amb interessants noves persones que comparteixen els teus interessos. Aquesta ha de ser una experiència gratificant. La teva ment és ràpida i àgil, i la teva curiositat gran, de manera que les converses et resultaran molt profitoses.
 
Escorpí
Avui és possible que vulguis dedicar-li una mica de temps a la jardineria. De fet, podries tenir una sèrie de tasques a realitzar a la casa i el pati, però també pots tenir amics esperant-te. Pots realitzar les teves tasques de forma ràpida, i fins i tot crear noves i innovadores formes de fer-les! Les converses interessants alimenten la teva curiositat quan passes temps amb els teus amics.
Sagitari
Explorar els teus interessos intel·lectuals podria posar en marxa la teva curiositat, encara que el que aprenguis pot plantejar-te més preguntes que respostes. També voldràs reunir-te amb els teus amics o parella per discutir aquesta nova informació. Vas a aprendre d'ells i ells aprendran de tu, així que a la fi de el dia el teu cap pot estar donant-te voltes.
 
Capricorn
Podries rebre la visita de gent jove amb notícies i informació que compartir. Probablement passaràs la major part de la teva jornada laboral a casa i això t'encanta. Les converses alimenten el teu intel·lecte i aconsegueixen que la teva curiositat es posi en marxa. Et sentiràs molt optimista sobre el que triïs fer.
 
Aquari
El teu telèfon no deixarà de sonar avui. Amics i familiars poden tenir bones notícies i informació interessant per compartir, de manera que voldràs passar molt temps parlant amb ells. Pots assabentar-te d'alguns llibres recentment publicats que t'interessin. Potser hagis de fer una sèrie de tasques però et divertiràs.
Peixos
Financerament t'ha anat bastant bé. Vols que vagi encara millor però pot ser que temporalment sentis desànim. Sembla que hauràs de seguir treballant dur per poder mantenir el ritme. Això és més resultat dels bioritmes baixos que de qualsevol avaluació real de la teva situació.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts