detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La teva ment pot estar especialment activa avui. Potser descobriràs un nou talent que no sabies que tenies, com escriure, dibuixar o parlar. Poden sorgir idees per històries, dibuixos o conferències de manera molt ràpida. Anota-les. Els ordinadors són especialment útils ara. Potser hagis de fer gestions relacionades amb això però ho aconseguiràs de manera ràpida i senzilla.

Taure La teva intuïció ha estat especialment afinada des de fa algun temps. Avui pots decidir posar-la en pràctica. Podries considerar assistir a una classe o taller que incrementi la teva capacitat de comunicació. Nous amics que comparteixin aquest interès podrien aparèixer en escena..

Bessons La teva ment ha de ser especialment ràpida i àgil avui, i la teva curiositat estarà en un punt àlgid. La teva cerca d'interessos intel·lectuals podria donar lloc a activitats de grup en les que coneguis a altres persones interessades en els mateixos temes. Podria arribar-te una gran quantitat d'informació. Gaudiràs de discutir-la. Noves amistats i possibles interessos podrien sorgir.

Cranc És possible que tinguis alguns projectes en ment en què vulguis treballar avui. La teva ment és molt ràpida i àgil, i tens un munt de grans idees que poden fer que els teus esforços resultin de la manera que desitja. Converses amb persones properes a tu poden proporcionar encara més possibilitats. Siguin quines siguin les que triïs, els resultats haurien agradar.

Lleó La teva ment pot tornar-se a cap a temes intel·lectuals que ho has pogut investigar per falta de temps. Avui la teva ment és tan ràpida i la teva curiositat tan gran que no podràs resistir fins i tot si hi ha altres coses que interfereixen. Llibres, pel·lícules, llocs web o qualsevol altra informació sobre aquest tema et proporcionaran material per a la reflexió.

Verge Un estudi recent de les qüestions filosòfiques o espirituals podria inspirar a expressar les teves idees de forma creativa. Ja triïs escriure, fer música o pintar, notaràs una diferència en el teu estil. Això no pot durar, ja que és a l'almenys en part a causa del que tens al cap ara, però aprofita-ho a el màxim avui.

Balança Està un membre de la teva llar lluny? La teva casa pot ser un lloc solitari durant un temps. Trobes a faltar la seva companyia, però també gaudeixes de la soledat i el silenci que et permeten posar-te a el dia amb els teus projectes, ¡els quals poden incloure dormir! Els somnis que tinguis aquesta nit podrien aportar idees i solucions per als negocis i les finances.

Escorpí Un esdeveniment social podria col·locar-te en el medi d'una habitació plena d'escriptors, artistes i professors. És possible que no coneguis a cap d'ells, però no et preocupis. Només cal escoltar el que han de dir. Els seus interessos podrien atreure la teva atenció, i podries fer alguns nous amics. També pots atreure invitacions a futures festes d'aquest tipus.

Sagitari Si has estat llegint sobre la salut i la forma física i posant en pràctica el que llegeixes, avui de sobte pots sentir els resultats de les teves esforços. Et sents físicament i mentalment forta, saludable i amb energia. Això podria posar-te en l'estat d'ànim adequat per donar-li especial atenció a la qüestió. Vés amb compte de no obsessionar-te amb ella. Ho estàs fent molt bé.

Capricorn Avui sents especial atractiu. Les teves habilitats de comunicació són bones. Si bé els assumptes romàntics són discrets, les relacions amoroses podrien avançar. Converses interessants amb el teu interès amorós podrien revelar parts de tu que aquesta persona trobi intrigants, i fer sorgir interessos comuns que no sabies que tenies. Aprofita't tot el que puguis!.

Aquari Coneguts relacionats amb temes professionals podrien visitar-te avui. Poden romandre més temps de l'esperat, però això és positiu. Tindràs un munt d'interessants debats que obriran les portes a empreses més prometedores i a maneres d'aconseguir l'èxit amb elles. Si es distreuen i parlen d'altres coses, què hi fa? Relaxa't i gaudeix.

Peixos Aquest és un gran dia per planificar nous projectes. La teva ment pot ser especialment ràpida i plena d'idees. Poden ser d'utilitat. Anota les idees que no puguis posar en pràctica immediatament perquè no les oblidis. Llibres, revistes, converses i Internet poden ser riques fonts d'inspiració.

tracking