Televisió

Més 'Vida perfecta'

Movistar+ estrenarà al novembre la segona i última temporada de la sèrie de Leticia Dolera. Els nous capítols es presentaran al festival Iberseries Platino Industria.

Les protagonistes de 'Vida perfecta' en un moment de la segona temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona temporada de la sèrie creada per Leticia Dolera, Vida perfecta, arribarà a Movistar+ el novembre vinent, i serà estrenada al setembre en la trobada Iberseries Platino Industria. Aquest esdeveniment –que ha estat presentat com la trobada internacional per a professionals més gran de la indústria audiovisual en espanyol i portuguès–, serà el marc que acollirà la presentació oficial de la temporada final d’aquesta multipremiada ficció, produïda per Movistar+ al costat d’HBO Max, i que compta amb un elenc format per Celia Freijeiro, Aixa Villagrán, Enric Auquer i Manuel Burque.

Iberseries Platino Industria se celebrarà del 27 de setembre a l’1 d’octubre a Madrid, i projectarà els dos primers episodis d’aquesta temporada en la seva secció Capítulo Uno, en la qual s’estrenaran sèries inèdites de productors de Xile, Espanya, Mèxic o Portugal. D’Espanya es presentaran les segones temporades de Vida Perfecta i Toy Boy, i la nova sèrie Sequía. Des de Mèxic arribaran Búnker, Código Implacable i Si nos dejan, i des de Xile, No nos quieren ver.

Vida Perfecta està creada per Leticia Dolera, que signa el guió al costat de Manuel Burque, i en aquesta segona temporada ha dirigit quatre episodis i ha convidat dues joves directores, Lucía Alemany (La inocencia) i Irene Moray (Suc de síndria) a dirigir un capítol cadascuna.

Amb la vida del revés, María, Cris i Esther exploraran en aquesta segona temporada com recol·locar les peces de la seva nova existència i transitaran “el que ve just després d’un cop de volant: després d’un embaràs, d’una crisi de parella i d’una crisi laboral, personal, vital”, en paraules de Dolera. Totes tres protagonistes hauran de prendre decisions, madurar i aprendre que la vida és així i que “potser no és que la vida et donarà la volta una vegada, sinó que potser està girant tota l’estona”.

tracking